CELEBRITIES

Τι συμβαίνει και η Μπλέικ Λάιβλι απειλείται με cancel;


JTeam

20 Αυγούστου 2024

Τι συμβαίνει και η Μπλέικ Λάιβλι απειλείται με cancel;
Getty Images / @Jeff Spicer
Πώς άλλαξε το κλίμα και από την πιο αγαπητή του Χόλιγουντ, δέχεται τόση κριτική

Από τότε που η Μπλέικ Λάιβλι έγινε γνωστή, μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Gossip Girl, δεν απασχόλησε ποτέ αρνητικά τα media. Ίσα-ίσα. Η ηθοποιός είναι (ή μήπως ήταν;) από τις πιο αγαπητές του κόσμου. Όπου εμφανίζεται μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ μαζί με τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς προσφέρουν ένα χιουμοριστικό content στα social media τους, που κάνει τον κόσμο να τους θαυμάζει για το πόσο τέλειο ζευγάρι είναι.

Όλα καλά, όλα ωραία, μέχρι που ήρθε η στιγμή που η Μπλέικ Λάιβλι ξεκίνησε να προωθεί τη νέα πολυαναμενόμενη ταινία, «It ends with us», όπου πρωταγωνιστεί, για την οποία πολλοί λένε πως θα σημειώσει επιτυχία. Δεν ξέρουμε αν θα είναι αντάξια της επιτυχίας που έκανε το ομώνυμο βιβλίο, στο οποίο βασίζεται, αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως η ηθοποιός βρίσκεται στο επίκεντρο μιας δημόσιας κατακραυγής για πρώτη φορά.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Γιατί η Μπλέικ Λάιβλι απειλείται με cancel;

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως η Μπλέικ Λάιβλι και ο συμπρωταγωνιστής της, Τζέιμς Μπαλντόνι, έχουν υψώσει ανάμεσά τους έναν τοίχο. Οι δύο ηθοποιοί δεν μιλιούνται, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός πως εμφανίζονται μόνοι τους στην προώθηση της ταινίας.

Το γεγονός όμως πως η Μπλέικ Λάιβλι έχει επιλέξει να την προμοτάρει σαν να είναι μια ρομαντική κομεντί, έχει οδηγήσει τον κόσμο να στραφεί εναντίον της. Κι αυτό γιατί το «It ends with us» καταπιάνεται και με την ενδοοικογενειακή βία, κάτι που η ηθοποιός έχει περάσει στα ψιλά. Στην αντίπερα όχθη, ο Τζέιμς Μπαλντόνι περνάει το δικό του μήνυμα προς τα θύματα που βιώνουν λεκτική και σωματική βία.

@lesliee.mg both actors did a great job in their roles. But the difference in their press tour spoke very loud about their views on the movies real issue. #itendswithus #iewupresstour ♬ take a moment to breathe. - normal the kid

Μάλιστα, οι θαυμαστές της εξαγριώθηκαν ακόμα περισσότερο, όταν η Μπλέικ Λάιβλι θεώρησε πως ήταν καλή ιδέα η επερχόμενη κυκλοφορία της ταινίας και το hype που της έδωσε, να συνοδευτεί με τη προώθηση της σειράς της, Betty Buzz και Blake Brown. Τούτου λεχθέντος, στις αρχές του μήνα, η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram της, όπου η ίδια στέκεται σε ένα φλοράλ σκηνικό με μια ταμπέλα που έγραφε «Betty Blooms», μία κίνηση που παρέπεμπε τόσο στην εταιρεία της ηθοποιού όσο και στην πρωταγωνίστρια της ταινίας της. Τα αρνητικά σχόλια σε αυτή την ανάρτηση, ήταν μπόλικα.

Η συνέντευξη της Μπλέικ Λάιβλι στην Κχιέρστι Φλάα που έγινε (τώρα) viral

Την ίδια ώρα, κι ενώ στο πρόσωπο της Μπλέικ Λάιβλι επικρατούσε αρνητικό κλίμα, η δημοσιογράφος Κχιέρστι Φλάα ήρθε να το τροφοδοτήσει και να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Το 2016, όταν η εγκυμονούσα ηθοποιός ήταν 28 ετών και βρισκόταν στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας Cafe Society, η δημοσιογράφος της έδωσε συγχαρητήρια για την κοιλίτσα της για να πάρει την απάντηση: «Συγχαρητήρια για τη δική σου μικρή κοιλίτσα». Ακολούθησαν μερικά άβολα δευτερόλεπτα, για να ακολουθήσει αργότερα η επίπληξη από την Μπλέικ Λάιβλι στην Κχιέρστι Φλάα, όταν η δεύτερη ρώτησε για τα ρούχα στην ταινία. Η ηθοποιός επεσήμανε πως μία τέτοια ερώτηση δεν θα γινόταν σε άντρα.

Στο TikTok το εν λόγω στιγμιότυπο έγινε viral, ενώ ακολούθησαν κι άλλες παρόμοιες στιγμές της, με τους χρήστες να σχολιάζουν πως η Μπλέικ Λάιβλι είναι εξαιρετικά αγενής.

@popculturegirlies not very demure not very mindful #itendswithus #blakelively #justinbaldoni #colleenhoover #interview #drama #popculture #fyp #foryou ♬ original sound - pop culture girls

Η Μπλέικ Λάιβλι είναι γεγονός πως δεν διαχειρίστηκε καθόλου σωστά το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας. Θα μπορούσε με αφορμή την ταινία να μιλήσει γι’αυτό, να υποστηρίξει τα θύματα και να κερδίσει ένα μεγάλος μέρος των γυναικών. Αντ’αυτού προτίμησε να εκμεταλλευτεί το ότι βρισκόταν στο επίκεντρο για προσωπικό της συμφέρον. Μετά από τα αρνητικά σχόλια, πάντως, έκανε δύο stories στο Instagram της σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία, αλλά τι να το κάνεις. Φάνηκε πως έγινε αναγκαστικά και με σκοπό να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.