CELEBRITIES

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ έγιναν γονείς - «Καλωσόρισες σπίτι Τζακ Μπλούζ Μπίμπερ»


JTeam

24 Αυγούστου 2024

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ έγιναν γονείς - «Καλωσόρισες σπίτι Τζακ Μπλούζ Μπίμπερ»
GETTY IMAGES
Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ ανακοίνωσαν τη γέννηση του παιδιού τους μέσα Instagram

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ είναι πλέον γονείς καλωσορίζοντας το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Ο διάσημος μουσικός και η επιχειρηματίας-μοντέλο είχαν μοιραστεί αρκετές στιγμές της εγκυμοσύνης της Χέιλι με το κοινό, οπότε δε θα μπορούσε να λείπει και η κλασική φωτογραφία με το πατουσάκι την ημέρα της γέννησης.

«Καλωσόρισες σπίτι Τζακ Μπλούζ Μπίμπερ» έγραψε ο Τζάστιν στη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Χέιλι ανέβασε την ίδια φωτογραφία σε Instagram Story με το όνομα του μωρού, ένα αρκουδάκι και μια γαλάζια καρδιά.

Η μητέρα του Τζάστιν έγραψε το X (πρώην Twitter) «Συγχαρητήρια @justinbieber & Hailey. Σε αγαπώ για πάντα μικρέ Τζάκ», ενώ ο πατέρας της Χέιλι έκανε share το tweet της προσθέτοντας «Αμήν. Συγχαρητήρια σε εσάς και μακάρι ο Θεός να συνεχίσει να ευλογεί την οικογένειά μας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.