CELEBRITIES

Πόσο cute το θες; Ο Τζάστιν Μπίμπερ δημοσίευσε νέο βίντεο με τη Χείλι να χαϊδεύει τη φουσκωμένη κοιλιά της


JTeam

29 Ιουλίου 2024

Justin και Heiley Bieber
© Instagram/ Heiley Bieber
Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέβασε ένα τρυφερό post στο IG με τη σύζυγό του

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ βιώνει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή του, αφού σε μερικές εβδομάδες θα υποδεχτεί το πρώτο του παιδί, έξι χρόνια μετά τον γάμο του.

Μάλιστα, η Χέιλι Μπίμπερ πριν μερικές μέρες έδωσε και μια υπέροχη συνέντευξη στο περιοδικό W, μιλώντας για το δικό της «ταξίδι» που λέγεται μητρότητα. «Το διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό μέρος για μια έγκυο γυναίκα. Βλέπεις τόσες πολλές ιστορίες - τραυματικές ιστορίες γεννήσεων, τραυματικές εμπειρίες - και ξέρω ότι αυτό είναι πολύ αληθινό. Αλλά δεν θέλω να τρομάξω τον εαυτό μου», είπε – μεταξύ άλλων, η Χέιλι Μπίμπερ. Εκτός από την εγκυμοσύνη, η Χέιλι μίλησε και για το πώς άλλαξε η ζωή της, από τη στιγμή που παντρεύτηκε με τον Τζάστιν Μπίμπερ. «Οι άνθρωποι με έκαναν να αισθάνομαι τόσο άσχημα για τη σχέση μου από την πρώτη μέρα. "Ω, διαλύονται. Μισούν ο ένας τον άλλον. Παίρνουν διαζύγιο". Είναι σαν οι άνθρωποι να μην θέλουν να πιστέψουν ότι είμαστε ευτυχισμένοι», είπε.

Τώρα, με τη σειρά του, ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέβασε ένα τρυφερό post στο IG με τη σύζυγό του, αλλά και ένα βίντεο όπου η ίδια αγκαλιάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ βρίσκονται σε έναν κήπο. Φυσικά, τα σχόλια του post πλημμύρισαν από ενθουσιασμένους θαυμαστές που έγραφαν πράγματα όπως «είσαι τόσο ερωτευμένος». Από τα πρόσφατα στιγμιότυπά που δημοσίευσε ο 30χρονος τραγουδιστής, φαίνεται ότι το ζευγάρι απολαμβάνει άλλο ένα «baby moon» πριν καλωσορίσει το παιδί του στον κόσμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.