CELEBRITIES

Η Μαράια Κάρεϊ γνώριζε ένα μήνα πριν ότι η αδερφή της πεθαίνει, όμως δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της, σύμφωνα με πηγή


JTeam

28 Αυγούστου 2024

Η Μαράια Κάρεϊ γνώριζε ένα μήνα πριν ότι η αδερφή της πεθαίνει, όμως δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της, σύμφωνα με πηγή
Getty Images @Vera Anderson
Τι συνέβαινε, τελικά, ανάμεσα στις δύο αδερφές

Από αδερφές, δυο ξένες ήταν η Μαράια Κάρεϊ και η αδερφή της Άλισον τα τελευταία χρόνια. Η σχέση των δύο γυναικών είχε περάσει από 40 κύματα και εδώ και καιρό δεν είχαν καμία επικοινωνία. Η Μαράια Κάρεϊ φημολογείται ότι είχε αποστασιοποιηθεί από την αδερφή της και είχε κόψει κάθε επαφή, ωστόσο ο θάνατός της τη στενοχώρησε πολύ.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η κρίση στη σχέση με την αδερφή της ξεκίνησε το 2020, όταν κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματα «The Meaning of Mariah Carey» και αναφέρθηκε σε αυτή όχι με τα καλύτερα λόγια. Από την πλευρά της, η Άλισον αντέδρασε και έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η Άλισον αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, ενώ πάλεψε με τον εθισμό της στο αλκοόλ. Τον τελευταίο μήνα, η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί και μέλη της οικογένειας είχαν μοιραστεί αυτή την πληροφορία με τη Μαράια Κάρεί. Ωστόσο, εκείνη δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της, αρνούμενη να αφήσει στην άκρη τις όποιες διαφορές τους.

«Η σκληρή απόρριψη πλήγωσε περισσότερο τον πόνο της Άλισον. Μιλούσε για αυτό συχνά. Αναρωτήθηκε αν η Μαράια ή κάποιος από τους συγγενείς της θα ερχόταν στην κηδεία της», ανέφερε στο «Page Six» άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Άλισον, που «έφυγε» από τη ζωή μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο σε ηλικία 63 ετών.

«Ένα τηλεφώνημα ή μια βιντεοκλήση θα σήμαινε τόσα πολλά για την Άλισον. Αλλά δεν έγινε ποτέ», πρόσθεσε η πηγή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.