CELEBRITIES

Lady Gaga: Στη Βενετία με τον Μάικλ Πολάνσκι για την πρεμιέρα του «Joker: Folie à Deux»


JTeam

3 Σεπτεμβρίου 2024

Lady Gaga: Στη Βενετία με τον Μάικλ Πολάνσκι για την πρεμιέρα του «Joker: Folie à Deux»
Getty Images @Franco Origlia
Η Lady Gaga και ο Μάικλ Πολάνσκι έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά την επιβεβαίωση του αρραβώνα τους

Η Lady Gaga και ο Μάικλ Πολάνσκι είναι full in love και δεν έχουν κανέναν λόγο να το κρύψουν. Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας επισημοποίησαν τη σχέση τους με τον αρραβώνα, γεγονός που επιβεβαίωσε εκείνη στον Γάλλο πρωθυπουργό στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στη Βενετία με αφορμή την πρεμιέρα της πολυσυζητημένης και πολυαναμενόμενης ταινίας «Joker: Folie à Deux», στην οποία πρωταγωνιστεί η Lady Gaga, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ. Οι δυο τους έφτασαν στην ιταλική πόλη πιασμένοι χέρι - χέρι, ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά φιλιά και οι αγκαλιές.

Jenny.Gr
Getty Images @Franco Origlia
Jenny.Gr
Getty Images @Franco Origlia /

Ο Μάικλ Πολάνσκι βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της αγαπημένης του και έτσι, δεν θα γινόταν να απουσιάζει από αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την καριέρα της. Η Lady Gaga μπορεί να συστήθηκε σε όλους ως τραγουδίστρια και να ακολούθησε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, έχει ξεχωρίσει με τις υποκριτικές ικανότητές της, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

Jenny.Gr
Getty Images @Franco Origlia

Αυτό που κέντρισε την προσοχή όλων κατά την εμφάνιση της Lady Gaga και του Μάικλ Πολάνσκι στη Βενετία, ήταν το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων στο χέρι της τραγουδίστριας. Όλους αυτούς τους μήνες, η ίδια απέφευγε να το φοράει προκειμένου να μην δώσει τροφή για σχόλια, ωστόσο πλέον δεν έχει κανέναν δισταγμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Page Six», η πρόταση γάμου του Μάικλ Πολάνσκι στη Lady Gaga έγινε ανήμερα των γενεθλίων της, τον περασμένο Μάρτιο. Το ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενο για την εξέλιξη της σχέσης του και έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει σχέδια γάμου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS