CELEBRITIES

Η Lady Gaga αποκάλυψε κατά λάθος τον αρραβώνα της - Ο διάλογος με τον Γάλλο πρωθυπουργό


JTeam

29 Ιουλίου 2024

Η Lady Gaga αποκάλυψε κατά λάθος τον αρραβώνα της - Ο διάλογος με τον Γάλλο πρωθυπουργό
Getty Images @Frazer Harrison
Επιβεβαιώνεται πως η Lady Gaga και ο Μάικλ Πολάνσκι επισημοποίησαν τη σχέση τους

Η Lady Gaga και ο Μάικλ Πολάνσκι αρραβωνιάστηκαν, όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια κατά την παραμονή της στο Παρίσι, μετά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Το ζευγάρι, που μετράει περίπου τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, επισημοποίησε τη σχέση του, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τον γάμο.

Η Lady Gaga ανέφερε στον Γάλλο πρωθυπουργό, Γκαμπριέλ Ατάλ, ότι πρόκειται να παντρευτούν με τον Μάικλ Πολάνσκι, ενώ σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ακούγεται να συστήνει τον σύντροφό της ως «αρραβωνιαστικό» της. Η τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη στη σχέση της, που την αποκάλυψε κατά λάθος.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Να σημειωθεί, πως πριν από λίγο καιρό είχε διαρρεύσει η είδηση πως οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είχε πάρει θέση.

Η Lady Gaga και ο Μάικλ Πολάνσκι ήρθαν κοντά το 2020, όταν ο φακός τους «τσάκωσε» να φιλιούνται. Λίγες εβδομάδες αργότερα, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, προκειμένου να ζουν ελεύθεροι τον έρωτά τους. Όταν ξεκίνησε η καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο Μάικλ Πολάνσκι μετακόμισε στο σπίτι της τραγουδίστριας και έτσι γνωρίστηκαν καλύτερα και ήρθαν ακόμα πιο κοντά.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Lady Gaga κρατούσε καλά προστατευμένη την προσωπική ζωή της από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς αυτό να σημαίνει, όμως, ότι κρυβόταν. Οι δυο τους έκαναν κοινές εμφανίσεις, ωστόσο η τραγουδίστρια σπάνια αναφέρονταν στον σύντροφό της σε συνεντεύξεις της.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Lady Gaga αρραβωνιάζεται. Το 2015 είχε αρραβωνιαστεί τον Τέιλορ Κίνεϊ, με τον οποίο χώρισαν το 2016, ενώ αργότερα αρραβωνιάστηκε τον Κριστιάν Καρίνο, με τον οποίο χώρισαν το 2019.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.