CELEBRITIES

Η Κέιτι Πέρι σε μια ειλικρινή εξομολόγηση: «Δεν με ελκύουν πλέον οι ναρκισσιστές»


JTeam

4 Σεπτεμβρίου 2024

Η Κέιτι Πέρι σε μια ειλικρινή εξομολόγηση: «Δεν με ελκύουν πλέον οι ναρκισσιστές»
Splash by Ideal Image
Η Κέιτι Πέρι έχει αναθεωρήσει παλιότερες απόψεις της και βλέπει, πλέον, τα πράγματα από μια άλλη οπτική

Η Κέιτι Πέρι έχει αποφασίσει να κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις και να δίνει σπάνια συνεντεύξεις, όταν, όμως, αποδέχεται την πρόταση να μιλήσει είναι αφοπλιστικά ειλικρινής και ξεκάθαρη. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στο podcast «Call her Daddy» και στο teaser που κυκλοφορεί ακούγεται να μιλάει για τους ανθρώπους που πλέον δεν θα επέλεγε να βρίσκονται στη ζωή της.

Η Κέιτι Πέρι, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι αρραβωνιασμένη με τον Ορλάντο Μπλουμ, αναφέρθηκε στους τύπους ανθρώπων που την εντυπωσιάζουν, ενώ αποκάλυψε και το χαρακτηριστικό εκείνο που την απωθεί. «Δεν με ελκύουν πλέον οι ναρκισσιστές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, περιγράφοντας τις «κόκκινες φράσεις» που χτυπούν το καμπανάκι της και είναι πλέον απαγορευτικές: «Όταν αλλάζει συνεχώς θέσεις με βάση το συμφέρον, όταν λέει ότι σε ξέρω καλύτερα από τον εαυτό σου, όταν αρνείται να σε βοηθήσει… Όλα αυτά είναι red flags για εμένα».

Η Κέιτι Πέρι απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ωστόσο εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες σύμπνοια κι όχι να κινούνται σε εκ διαμέτρου αντίθετες κατευθύνσεις. Και μπορεί στο μυαλό των περισσότερων να ήρθε ο πρώην σύζυγός της, Ράσελ Μπραντ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση από άλλες γυναίκες, ωστόσο η τραγουδίστρια δεν είπε περισσότερα.

Εκείνη και ο Ορλάντο Μπλουμ μετρούν οκτώ χρόνια κοινής πορείας. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 και τρία χρόνια αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2020, αρραβωνιάστηκαν. Έκτοτε πορεύονται μαζί και ευτυχισμένοι μέσα στα χρόνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS