CELEBRITIES

Ντέμι Μουρ: «Έπαθα έρπητα ζωστήρα και μετά έχασα 9 κιλά» - Οι δυσκολίες στα γυρίσματα του «Substance»


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2024

Ντέμι Μουρ: «Έπαθα έρπητα ζωστήρα και μετά έχασα 9 κιλά» - Οι δυσκολίες στα γυρίσματα του «Substance»
Getty Images @Variety
Η περίοδος γυρισμάτων της ταινίας «Substance» δεν ήταν εύκολη για τη Ντέμι Μουρ

Η Ντέμι Μουρ είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Substance», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη σε μερικούς μήνες. Πρόκειται για μια ταινία τρόμου με υψηλές απαιτήσεις και δύσκολα γυρίσματα που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της Κοραλί Φαρζέ.

Σε συνέντευξή της στους «L.A times», η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο των γυρισμάτων, επισημαίνοντας πως υπήρχε πολλή ένταση, προκείμενου να βγουν όλες οι σκηνές, όπως ακριβώς είχε οραματιστεί η σκηνοθέτιδα, ώστε να είναι εντυπωσιακές και πειστικές. Τόσο η Ντέμι Μουρ όσο και η συμπρωταγωνίστριά της, Μάργκαρετ Κουάλεϊ, έδωσαν το 100% του εαυτού τους για να το πετύχουν.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν προσηλωμένες στον στόχο τους και δούλεψαν σκληρά για να έχουν άρτιο αποτέλεσμα. Μάλιστα, από το άγχος, την πίεση και το στρες εμφάνισαν ανεπιθύμητα συμπτώματα, τα οποία χρειάστηκε χρόνος για να αντιμετωπιστούν. Η Ντέμι Μουρ εξομολογήθηκε πως στα πρώτα ρεπό της εμφάνισε έρπητα ζωστήρα, γεγονός που τη δυσκόλεψε πολύ. Από αυτή την περιπέτεια, έχασε εννέα ολόκληρα κιλά.

«Για να σας δώσω μια ιδέα της έντασης, την πρώτη εβδομάδα που είχα πραγματικά ρεπό, όπου δούλευε μόνο η Μάργκαρετ, έπαθα έρπητα ζωστήρα. Και μετά έχασα περίπου 9 κιλά», εξομολογήθηκε η Ντέμι Μουρ, τονίζοντας: «Πρέπει να φεύγεις νιώθοντας ότι τα έδωσες όλα. Το απαιτούσε και αυτό είναι που θέλεις να προσφέρεις σε αυτό».

Και η Μάργκαρετ Κουάλεϊ, όμως, ήρθε αντιμέτωπη με προκλήσεις, καθώς από την ένταση και το βάρος που ένιωθε, σε συνδυασμό με την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε, είχε σαν αποτέλεσμα να εμφανίσει ακμή στο πρόσωπο. «Ω, ναι, είχα τρελή ακμή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα», ανέφερε.

Παρά τα εμπόδια και τις πρακτικές δυσκολίες, οι δύο γυναίκες έδειξαν επαγγελματισμό, παραμέρισαν τις προσωπικές ανάγκες και εστίασαν στις ηρωίδες που υποδύονται, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS