CELEBRITIES

Στην Ελλάδα η Ντέμι Μουρ - Η συνάντηση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους Παξούς


JTeam

19 Αυγούστου 2024

Στην Ελλάδα η Ντέμι Μουρ - Η συνάντηση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους Παξούς
IG @christopherpapakaliatis
Η Ντέμι Μουρ επισκέφτηκε το πανέμορφο νησί του Ιονίου, εκεί όπου την υποδέχτηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Άρωμα Χόλιγουντ απέκτησαν οι Παξοί, καθώς η Ντέμι Μουρ εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές στον επίγειο παράδεισο του Ιονίου. Η διάσημη ηθοποιός τρέφει μεγάλη αγάπη για τη χώρα μας και έτσι κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει στην Ελλάδα και επισκέπτεται διάφορα από τα νησιά της. Αυτή τη φορά, σειρά είχαν οι Παξοί.

Η Ντέμι Μουρ έχει εντοπίσει στη χώρα μας το ησυχαστήριό της, το μέρος όπου ο χρόνος σταματά, οι σκέψεις μετατοπίζονται στο πίσω μέρος του μυαλού και η ψυχή γαληνεύει. Το 2021, μάλιστα, η ηθοποιός έγινε νονά στην Κρήτη - ένα από τα αγαπημένα της μέρη - μια στιγμή που θυμάται για πάντα.

Και μπορεί η ίδια να μην «πρόδωσε» στα social media το ταξίδι της στην Ελλάδα, ωστόσο τα νέα μαθεύτηκαν από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο ηθοποιός και δημιουργός του «Maestro», που γνωρίζει επιτυχία στο Netflix, υποδέχτηκε την Ντέμι Μουρ στον τόπο του και ανέλαβε φυσικά την ξενάγησή της.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε στο IG διάφορες φωτογραφίες από το δείπνο τους και τη βραδινή βόλτα με την υπόλοιπη παρέα, μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του γι’ αυτή τη συνάντηση. Την ίδια χαρά είχε, βέβαια, και η Ντέμι Μουρ, η οποία κάθε καλοκαίρι χαίρεται κάθε στιγμή των διακοπών της στην Ελλάδα.

«Μία στάση - έκπληξη στους Παξούς. Καλώς ήρθες Ντέμι Μουρ», σημείωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη δημοσίευσή του. Μετά τους Παξούς, η ηθοποιός φαίνεται πως θα ταξιδέψει σε άλλες περιοχές της χώρας μας, συνεχίζοντας τις διακοπές της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.