UPDATE #NOW

Demi Moore και Bruce Willis απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι - Η τρυφερή φωτογραφία


JTeam

26 Απριλίου 2023

Demi Moore και Bruce Willis απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι - Η τρυφερή φωτογραφία
@demimoore
Η διάσημη οικογένεια μεγαλώνει, με την Louetta Isley Thomas Willis να έρχεται στον κόσμο

Γνωρίζουμε ήδη καλά πόσο απολαμβάνουν και οι δυο celebrities να έχουν οικογενειακές στιγμές. Πόσο μάλλον μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Bruce Willis, το ενδιαφέρον του ηθοποιού έχει εστιάσει αποκλειστικά στην οικογένεια του, που όλο και μεγαλώνει.

Demi Moore και Bruce Willis παντρεύτηκαν το 1987 και απέκτησαν 3 κόρες. Την Rumer, η οποία είναι σήμερα 34 ετών και απέκτησε και αυτή το πρώτο της παιδί, πριν από μερικές ημέρες. Την Scout (31 ετών) και την Tallulah, η οποία είναι 29.

Η μεγάλη κόρη του Bruce και της Demi έγινε πλέον μητέρα και οι δυο διάσημοι γονείς της, δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό που θα έχουν για πρώτη φορά εγγόνι. Την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η ίδια η Rumer μέσα από μια ανάρτηση στο instagram:

«Είσαι σκέτη μαγεία», έγραψε το ζευγάρι ποστάροντας το νεογέννητο μωρό τους. «Είσαι παραπάνω από ό,τι ονειρευόμασταν ποτέ».

Τον περασμένο Δεκέμβριο που η Rumer ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η Demi Moore δεν μπορούσε να κρατήσει τη συγκίνηση και τη χαρά της, αναρτώντας βίντεο και φωτογραφίες, στα οποία ανέφερε το πόσο ανυπομονούσε να αποκτήσει για πρώτη φορά εγγόνι.