CELEBRITIES

Η Σελένα Γκόμεζ στη λίστα δισεκατομμυριούχων των ΗΠΑ


JTeam

6 Σεπτεμβρίου 2024

Η Σελένα Γκόμεζ στη λίστα δισεκατομμυριούχων των ΗΠΑ
Splash News
Σε μία από τις νεότερες αυτοδημιούργητες δισεκατομμυριούχους των ΗΠΑ αναδεικνύεται η Σελένα Γκόμεζ

Η 32άχρονη που ξεκίνησε από πολύ μικρή την προβολή της στα μέσα μέσω του Disney Channel, διέγραψε μία επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι και στη συνέχεια δημιούργησε το δικό της brand καλλυντικών, τη Rare Beauty. Ακόμη, έχει δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της υποκριτικής, πρωταγωνιστώντας στην σειρά Only Murders In The Building που είναι υποψήφια για βραβείο Emmy.

Η περιουσία της Γκόμεζ αποτιμάται στα 1,3 δισ. δολάρια, τοποθετώντας την για πρώτη φορά στη λίστα του δείκτη Bloomberg Billionaires Index.

Σε αντίθεση με την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έγινε δισεκατομμυριούχος κυρίως μέσω της μουσικής και των συναυλιών της, η ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας «πλούτισε» από ένα συνδυασμό εγχειρημάτων σε συνδυασμό με τα εκατοντάδες εκατομμύρια followers που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός της στο Instagram, βρίσκεται στην τρίτη θέση με τους περισσότερους ακόλουθους μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι.

Διάβασε τη συνέχεια στο insider.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.