CELEBRITIES

Εξαφανισμένη η Μπλέικ Λάιβλι από τα social media - Πηγές αναφέρουν πως είναι «αναστατωμένη»


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2024

Εξαφανισμένη η Μπλέικ Λάιβλι από τα social media - Πηγές αναφέρουν πως είναι «αναστατωμένη»
Imdb
Η Μπλέικ Λάιβλι πληρώνει ακριβά την κακή σχέση με τον Μπαλντόνι, αλλά και τη λάθος προώθηση της ταινίας «Τελειώνει με εμάς»

Σε περίπτωση που δεν έχετε ασχοληθεί ή δεν σας πέρασε από το μυαλό σαν σκέψη (γιατί έχετε και καλύτερα πράγματα να σκεφτείτε, είμαστε σίγουρες), η Μπλέικ Λάιβλι είναι άφαντη μετά τον ντόρο που ξέσπασε με αφορμή την ταινία «Τελειώνει με εμάς».

Οι κακές σχέσεις με τον συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη, Τζάστιν Μπαλντόνι, και ταυτόχρονα, η λάθος προώθηση της ταινίας από μεριάς της, ήταν αρκετά για να έρθει η Μπλέικ Λάιβλι αντιμέτωπη με το cancel. Όχι μόνο δεν απολαμβάνει την αίγλη της επιτυχίας, αλλά αναμφίβολα έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος των θαυμαστών της. (Μέχρι, βέβαια, να αναλάβει η φίλη της, Τέιλορ Σουίφτ, και να επανέλθει ξανά.)

Και μιας και αναφέραμε την επιτυχία της ταινίας, να πούμε μόνο πως στο ελληνικό box office, σαρώνει. Σε αντίθεση με τον Σκαθαροζούμη, που αν προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές, δεν έχει φανεί εμπορικά.

Πάντως, τόσο η Μπλέικ Λάιβλι όσο και ο Τζάστιν Μπαλντόνι, δεν έχουν μιλήσει καθόλου για την μεταξύ τους διαμάχη, που ξεκίνησε από τα γυρίσματα. Λέγεται πως ο συμπρωταγωνιστής της, την έκανε να νιώσει άβολα για τα κιλά της, ενώ η διαφωνία τους για το τελικό αποτέλεσμα της ταινίας, επισφράγισε την κόντρα τους.

Όσον αφορά την Λάιβλι, δημοσίευμα του People αναφέρει πως είναι αναστατωμένη. Πηγή από το περιβάλλον της, δήλωσε πως «κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας δεν πέρασε ούτε μία μέρα που να μην βρέθηκε στις ειδήσεις με αρνητικό τρόπο, δεν έχει συνηθίσει τέτοιου είδους δράματα».

Οι θαυμαστές ψηφίζουν Τζάστιν Μπαλντόνι

Και μπορεί να έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα και η Μπλέικ Λάιβλι να μην βρίσκεται καθημερινά στο επίκεντρο, οι θαυμαστές πάντως δεν έχουν αλλάξει γνώμη για την ίδια. Καταπώς φαίνεται, συνεχίζουν να στηρίζουν τον Μπαλντόνι, κυρίως γιατί, εκτός από την ευγενική παρουσία, έχει μιλήσει αρκετά για το ζήτημα της έμφυλης βίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.