CELEBRITIES

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι δυναμική και ζωηρή - Το απρόσμενο παρατσούκλι που έχει στο σχολείο της


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2024

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι δυναμική και ζωηρή - Το απρόσμενο παρατσούκλι που έχει στο σχολείο της
Getty Images @Antony Jones
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει το δικό της παρατσούκλι στο σχολείο και δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Η βασιλική οικογένεια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ολόκληρου του πλανήτη τους τελευταίους μήνες λόγω του προβλήματος υγείας της Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε τον περασμένο Μάρτιο ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι θα προβεί σε προληπτικές χημειοθεραπείες, ώστε να τον αντιμετωπίσει.

Προ ημερών, δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας στα social media ένα τρίλεπτο βίντεο από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην ύπαιθρο, κατά το οποίο η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πως ο κύκλος των χημειοθεραπειών ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, η μάχη της με τον καρκίνο δεν έχει τελειώσει ακόμα κι έτσι έχει να διανύσει κι άλλη απόσταση μέχρι ο οργανισμός της να επανέλθει πλήρως.

Στο εν λόγω βίντεο, παρακολουθούμε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία παιδιά τους να ζουν στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς στην εξοχή, τρέχοντας, παίζοντας, τρώγοντας, διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας έχοντας ο ένας τον άλλον. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, που είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ξεχώρισε με τον αυθορμητισμό και τη γλυκύτητά της. Γεννήθηκε στις 2 Μαΐου του 2015 και έτσι σήμερα είναι εννέα ετών.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει μια ισχυρή προσωπικότητα

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, κάθε φορά που συνοδεύει τους γονείς της σε επίσημες εμφανίσεις τραβάει τα βλέμματα με το στιλ και τον χαρακτήρα της. Όπως υποστηρίζουν δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τη βασιλική οικογένεια, πρόκειται για ένα δυναμικό και έξυπνο κορίτσι με άποψη. Αυτός είναι άλλωστε κι ο λόγος που κάνει αισθητή την παρουσία της.

Και μπορεί στον παγκόσμιο χάρτη να είναι γνωστή ως «πριγκίπισσα Σάρλοτ», ωστόσο στο σχολείο χρησιμοποιεί διαφορετικό όνομα, ενώ οι συμμαθητές της τής έχουν βγάλει και παρατσούκλι, όπως είθισται να συμβαίνει σε αυτές τις ηλικίες. Εκείνη, όπως και τα αδέρφια της, φοιτούν στο σχολείο Lambrook, και παρά το γεγονός ότι είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν αναφέρουν τους συγκεκριμένους τίτλους.

Και τα τρία παιδιά χρησιμοποιούν το επίθετο «Γουέλς» προκειμένου να τιμήσουν τους γονείς τους, πρίγκιπα και πριγκίπισσα της Ουαλίας, τίτλους που απέκτησαν μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2022. Η Σάρλοτ Γουέλς, λοιπόν, έχει «βαπτιστεί» και από τους συμμαθητές της, έχοντας το δικό της nickname. Ποιο είναι αυτό; «Warrior princess» ή αλλιώς «πολεμίστρια πριγκίπισσα». Αυτό το παρατσούκλι καθόλου τυχαίο δεν είναι, αφού η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει μια έντονη προσωπικότητα και είναι αγοροκόριτσο.

Να θυμίσουμε πως πριν από περίπου έναν χρόνο είχε αποκαλυφθεί και το nickname του πρίγκιπα Τζορτζ, ωστόσο εδώ τα πράγματα ήταν πιο απλά. «PG» δηλαδή «prince George» είναι το παρατσούκλι που του έδωσαν οι φίλοι του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.