CELEBRITIES

Από χωρισμούς στο Χόλιγουντ, αυτοί είναι οι πιο iconic - Φυσικά και παρακολουθούσαμε όλο το drama


Δήμητρα Πραντάλου

12 Σεπτεμβρίου 2024

Από χωρισμούς στο Χόλιγουντ, αυτοί είναι οι πιο iconic - Φυσικά και παρακολουθούσαμε όλο το drama
Getty Images / @Darlene Hammond
Όταν μιλάμε για διάσημους χωρισμούς στο Χόλιγουντ, τότε αυτόματα το μυαλό μας πηγαίνει στους ακόλουθους

Δεν είναι όλοι οι χωρισμοί των διασήμων του Χόλιγουντ, το ίδιο. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι. Πολλοί από όσους έχουν συμβεί, απλά σχολιάστηκαν σαν είδηση. Ορισμένοι άλλοι, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον για μία ημέρα. Μάξιμουμ. Αδιάφοροι και οι μεν και οι δε.

Είναι λίγοι οι πραγματικά iconic χωρισμοί, αυτοί που χάρισαν τσαγάκι. Που για εβδομάδες παίζονταν στα ενημερωτικά μέσα και μέρα παρά μέρα έβγαινε και κάτι νέο. Που πρακολουθούσαμε όλο το drama το βράδυ, πριν κοιμηθούμε, και τελικά ξεχνιόμασταν και μας έπαιρνε το ξημέρωμα. Ναι, αληθινή ιστορία. Μας συνέβη με τον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ.

Μην πολυλογούμε όμως, ακολουθούν οι πιο διάσημοι χωρισμοί:

Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον

Εννοείται πως ο χωρισμός του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί δεν ήταν τίποτα μπροστά στο διαζύγιο του με την Τζένιφερ Άνιστον. Αυτό που συνέβη το 2005, όταν έσκασε και η είδηση πως οι δύο ηθοποιοί χωρίζουν, ήταν το καλύτερο δώρο για τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι, ήταν το βούτυρο στο ψωμί τους. Και λογικό. Όχι μόνο γιατί αφορούσε δύο κορυφαία πρόσωπα του Χόλιγουντ, αλλά ήταν και ο λόγος που ο Μπράντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον χώρισαν. Δεν αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στον γάμο τους, όχι-όχι, ήταν ο έρωτας του πρώτου με την Αντζελίνα Τζολί που έφερε την ρήξη. Και χωρισμός και απιστία, καταλαβαίνετε.

Τόσο εκείνη την εποχή, όσο και στα χρόνια που ακολούθησαν, η Τζένιφερ Άνιστον ήταν υπόδειγμα. Να της το δώσουμε αυτό. Ποτέ δεν κατηγόρησε δημόσια τον Μπραντ Πιτ, ούτε μίλησε με άσχημα λόγια για εκείνον, ακόμα και όταν η ίδια βίωνε τον έναν χωρισμό μετά τον άλλον, όσο εκείνος γινόταν πατέρας και έβγαζε γλυκανάλατες οικογενειακές φωτογραφίες. Ακόμα και όταν τα δημοσιεύματα τής έριχναν ευθύνες για τον χωρισμό, κατηγορώντας την πως δεν ήθελε να κάνει παιδιά. Αλλά το κάρμα δεν αστειεύεται και χρόνια αργότερα, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Και όχι ένα απλό διαζύγιο, αλλά μέχρι και πρόσφατα έτρεχαν στα δικαστήρια. Πάντως, φανταστείτε την εποχή που χώρισαν Άνιστον και Πιτ να υπήρχαν τα social media, τι θα γινόταν.

Jenny.Gr
Shutterstock / Splash news

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ

Ποιος να περίμενε πως αυτό το διαζύγιο θα γινόταν ντοκιμαντέρ στο Netflix. Οι δύο πρωταγωνιστές σίγουρα, όχι. Το δράμα των δύο ηθοποιών ήταν τσαγάκι για όλους εμάς. Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ γνωρίστηκαν πρώτη φορά, το 2009, στην ταινία «The Rum Diary». Ωστόσο, η σπίθα που υπήρχε ανάμεσά τους, τούς έφερε κοντά το 2014. Ξεκίνησαν να βγαίνουν και λίγους μήνες αργότερα, αρραβωνιάστηκαν. Έναν χρόνο αργότερα, παντρεύτηκαν, αλλά το 2016 ήρθε η αίτηση διαζυγίου. Αυτός ο γάμος κράτησε 15 μήνες. Η Άμπερ Χερντ δήλωσε τότε, πως ο Ντεπ την κακοποιούσε, όταν έπαιρνε ναρκωτικά και μεθούσε.

Μην μακρυγορούμε όμως. Οι μηνύσεις ξεκίνησαν το 2018, όταν η Χερντ έγραψε ένα άρθρο για την Washington Post, σχετικά με την μεταχείριση γυναικών σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας. Και σε αυτό φωτογράφιζε τον Τζόνι Ντεπ. Ο ηθοποιός την κατηγόρησε για δυσφήμιση, για να φτάσουμε στο 2022 και στην πολύκροτη δίκη, όπου δεκάδες κόσμου την παρακολουθούσαν ζωντανά. Στο TikTok, δε, όλο το feed ήταν αφιερωμένο σε αυτούς τους δύο, με αναλύσεις επί αναλύσεων. Αν μη τι άλλο, αυτός ο χωρισμός θα μείνει στην ιστορία.

Jenny.Gr
Shutterstock / Zuma

Σελίνα Γκόμεζ - Τζάστιν Μπίμπερ

Η unpopular opinion μας γι’αυτούς τους δύο, είναι πως η Σελίνα Γκόμεζ και ο Τζάστιν Μπίμπερ ακόμα θέλουν ο ένας τον άλλον. Δεν έχει καμία σημασία που ο τραγουδιστής έγινε προσφάτως πατέρας, ούτε πως η τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση.

Σελίνα Γκόμεζ και Τζάστιν Μπίμπερ ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ. Όλοι οι θαυμαστές είχαν ξεσαλώσει μαζί τους. Δεν ήταν να κάνουν εμφάνιση μαζί, γινόταν ο απόλυτος χαμός. Το ζευγάρι βέβαια είχε μπόλικους χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Και όσο χώριζαν, ο Μπίμπερ έβγαινε και με άλλες, μία εξ αυτών και τη Χέιλι που τελικά την παντρεύτηκε. Τέλος πάντων, Σελίνα και Μπίμπερ ανακοίνωσαν το οριστικό τέλος το 2018, προς στεναχώρια των θαυμαστών, που μέχρι και προσφάτως δεν έχουν καταφέρει να το ξεπεράσουν.

Ακόμα και παντρεμένοι, οι θαυμαστές της Σελίνα Γκόμεζ φρόντιζαν να φωνάζουν το όνομά της, όταν ο Μπίμπερ εμφανιζόταν με την Χέιλι. Ο χωρισμός της Σελίνα και του Μπίμπερ ήταν από τα top θέματα στα μέσα ενημέρωσης εκείνον τον καιρό. Ο κόσμος ήθελε δια καώς να μάθει ποιοι ήταν οι λόγοι που τους οδήγησαν στην οριστική ρήξη. ενώ όταν ο Τζάστιν ανακοίνωσε τη σχέση του με την Χέιλι, ακολούθησε νέος πανικός. Η Χείλι κατηγορήθηκε πως μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι και για χρόνια δεχόταν τα βέλη του κόσμου. Να πούμε, πάντως, πως αυτός ο χωρισμός και η ερωτική απογοήτευση που ακολούθησε, οδήγησε σε διάφορα ψυχικά προβλήματα την Σελίνα.

Jenny.Gr
Shutterstock / Splash news

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Τι νομίζατε; Θα αφήναμε εκτός λίστας τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ; Φυσικά και όχι. Αν και το ζευγάρι είχε κουράσει και με την επανασύνδεσή και τώρα με το διαζύγιο, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως εξαρχής ήταν καταδικασμένο να έχει τους παπαράτσι μαζί του.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ έφτασαν πολύ κοντά στο να παντρευτούν το 2004. Κι ενώ όλοι περίμεναν το γεγονός πώς και πώς, τελικά έκαναν την ανατροπή και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Ο λόγος ήταν κατά κύριο λόγο η υπερβολική έκθεση τους στα μέσα ενημέρωσης.

Τα χρόνια πέρασαν και το 2021 σκέφτηκαν να ανάψουν ξανά αυτή τη σπίθα μεταξύ τους και έτσι έκαναν την μεγαλύτερη έκπληξη στους θαυμαστές τους, δηλώνοντας πως ναι, είναι και πάλι μαζί. Ναι, οι δεύτερες ευκαιρίες πρέπει να δίνονται. Ή και όχι τελικά. Διότι το ζευγάρι μοίραζαν στιγμές αγάπης στους φαν, προχώρησαν σε γάμο, αλλά τελικά η κρίση ήρθε γρήγορα. Χώρισαν πριν εβδομάδες και εννοείται πως έγινε πρώτο θέμα. Καθημερινά σχεδόν υπάρχει κάτι γι'αυτούς τους δύο στα ξένα media. Βέβαια, κι αυτά το έχουν τραβήξει από τα μαλλιά, αλλά είναι δύο πρόσωπα που απασχόλησαν πολύ την επικαιρότητα κάποτε. Να δείτε που δεν έχουμε τελειώσει πλήρως μαζί τους.

Jenny.Gr
Shutterstock / @broadimage

Μάιλι Σάιρους - Λίαμ Χέμσγουορθ

Τι ζευγάρι κι αυτό. Μονοπώλησε το ενδιαφέρον για πολύ καιρό. Η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ άρχισαν να βγαίνουν το 2009, μετά την ταινία «The Last Song». Έκτοτε μια χώριζαν, μία τα ξανάβρισκαν. Τελικά, αποφάσισαν να παντρευτούν το 2018.

Και ακριβώς επειδή αυτές οι αποφάσεις δεν είναι ώριμες, έναν χρόνο αργότερα χώρισαν. Επίσημα το διαζύγιό τους βγήκε το 2020, με τον Χέμσγουορθ να κάνει σχέση την ίδια χρονιά με την Γκαμπριέλα Μπρουκς. Η Μάιλι Σάιρους μετά το διαζύγιο έδωσε στο κοινό της μια άλλη εικόνα, πιο απελευθερωμένη. Δεν την σχολίαζαν και με τα πιο κολακευτικά σχόλια η αλήθεια είναι.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο spotlight ξανά, τον περασμένο Ιανουάριο. Όταν η Μάιλι Σάιρους κυκλοφόρησε το τραγούδι «Flowers», οι στίχοι του οποίου φωτογράφιζαν εξαιρετικά τον Χέμσγουορθ. Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι αναφερόταν σε εκείνον. Πήρε μεγάλες διαστάσεις το όλο θέμα, καθώς νωρίτερα είχε προηγηθεί το τραγούδι της Σακίρα για τον Πικέ. Ωστόσο, η Μάιλις Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ συζητήθηκαν πάρα πολύ, όπως συζητήθηκε έντονα και το διαζύγιο τους.

Jenny.Gr
Shutterstock / Lumeimages

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.