CELEBRITIES

Το υπέρογκο ποσό που ζητάει η Κιάρα Φεράνι από τον Φέντεζ για διατροφή - Το αρνείται η πλευρά του ράπερ


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2024

Το υπέρογκο ποσό που ζητάει η Κιάρα Φεράνι από τον Φέντεζ για διατροφή - Το αρνείται η πλευρά του ράπερ
Splash / @Dario Raimondi
Και όχι μόνο το αρνείται, αλλά οι δικηγόροι του Φέντεζ απάντησαν με αδιανόητο τρόπο στην Κιάρα Φεράνι

Η παγκοσμίου φήμης ινφλουένσερ και επιχειρηματίας, Κιάρα Φεράνι, και ο ράπερ Φέντεζ, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από οκτώ χρόνια κοινής πορείας και πέντε χρόνια γάμου. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα εν αιθρία, όχι μόνο γιατί πρόκειται για δύο διάσημα πρόσωπα στην Ιταλία, αλλά γιατί στα social media τους παρουσίαζαν την πιο ευτυχισμένη εκδοχή της οικογένειάς τους. Αν και σίγουρα υπήρχαν κάποιοι λίγοι που περίμεναν αυτήν την εξέλιξη.

Και η αλήθεια είναι πως όποιος έχει παρακολουθήσει τη σειρά τους στο Amazon Prime, «The Ferragnez», καταλάβαινε πως Κιάρα Φεράνι και Φέντεζ, είναι δύο εντελώς αντίθετες προσωπικότητες. Τώρα, πώς κατάφεραν έστω και οκτώ χρόνια να μείνουν μαζί, να κάνουν και δύο παιδιά, είναι απορίας άξιο.

Διάφορες φήμες λένε πως ο χωρισμός ήρθε μετά το σκάνδαλο με την Κιάρα Φεράνι, χάνοντας στην πορεία πολλές χορηγείες και με πλήθος κόσμου να βρίσκεται εναντίον της, αν και πιστεύουμε πως ό,τι έγινε στάθηκε η αφορμή. Ήδη από πριν, έπρεπε να υπήρχε κρίση στον γάμο τους.

Το ζήτημα είναι πως το διαζύγιο τους δεν εξελίσσεται πολύ καλά. Ακόμα κι αν λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού έδωσαν ξεχωριστές συνεντεύξεις, μιλώντας για την αγάπη που νιώθει ο ένας στον άλλο, δεν φαίνεται να τα βρίσκουν στη διατροφή.

Η Κιάρα Φεράνι, η οποία δεν έχει προχωρήσει στη προσωπική της ζωή, σε αντίθεση με τον Φέντεζ, ζητάει από τον πρώην σύζυγό της το μηνιαίο πόσο των 20.000 ευρώ για τις ανάγκες των παιδιών τους. Ορισμένες πηγές που επικαλούνται ιταλικές ιστοσελίδες, υποστηρίζουν πως η ινφλουένσερ και επιχειρηματίας «θέλει να του τα πάρει όλα».

Jenny.Gr
Splash / @Gigi Iorio

Σύμφωνα με τα όσα είχαν συμφωνηθεί, ο ράπερ έπρεπε να καλύψει τα δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου και τα ιατρικά τους έξοδα, κάτι που έκανε, αλλά ίσως να μην περίμενε πως η Κιάρα Φεράνι είχε κι άλλα σχέδια για εκείνον.

Μία ακόμη πηγή είπε πως «το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο γραφείο δικηγόρου. Ο Φέντεζ ήταν παρών με την βοηθό του και τον δικηγόρο του, ενώ η Φεράνι είχε τη μητέρα της. Οι σχέσεις τους ήταν τόσο ψυχρές, που ο ράπερ δεν χαιρέτησε καν την πρώην πεθερά του».

Το πόσο που ζήτησε η Κιάρα Φεράνι και η αδιανόητη απάντηση των δικηγόρων του ράπερ

Όσον αφορά το πόσο που ζήτησε η Κιάρα Φεράνι, αγγίζει τα 20.000 ευρώ, με τους δικηγόρους του Φέντεζ να επεμβαίνουν αμέσως και να το αμφισβητούν, υπενθυμίζοντας στην ινφλουένσερ πως έχει ήδη πληρώσει για τα δίδακτρα και τα ιατρικά έξοδα. Μάλιστα, πρότειναν στην ίδια πως ένα ικανοποιητικό ποσό για να καταβάλει ο ράπερ, είναι τα 5.000 - 6.000 ευρώ.

Βέβαια, οι δικηγόροι δεν έμειναν μόνο στο πόσο, αλλά εξήγησαν για την απόφαση να αρνηθούν τα όσα ζητάει, λέγοντας πως η Κιάρα Φεράνι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα που έχτισε την καριέρα της πάνω στην έννοια της γυναικείας χειραφέτησης. Άρα, αν είσαι ανεξάρτητη γυναίκα οικονομικά και χωρίζεις, τότε δεν πρέπει να ζητήσεις πολλά χρήματα από τον πρώην σύζυγό σου. Κι ας έχει εκατομμύρια εκείνος, δεν πειράζει.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε κάποιο ποσό. Αλλά όπως φαίνεται έχουμε να δούμε πολλά από το πρώην ζευγάρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.