UPDATE

Κιάρα Φεράνι: Η Villa Matilda στη λίμνη Κόμο βγήκε προς πώληση στο Christie's Real Estate


JTeam

27 Αυγούστου 2024

Κιάρα Φεράνι: Η Villa Matilda στη λίμνη Κόμο βγήκε προς πώληση στο Christie's Real Estate
Η κατοικία στη λίμνη Κόμο που φιλοξένησε – για λίγο- την οικογενειακή ευτυχία της Κιάρα και του Φέντεζ έβγαλε πωλητήριο

Δύο παιδιά, ένας σκύλος, ένα νέο διαμέρισμα στο Μιλάνο και η Villa Matilda, μια υπέροχη βίλα στη λίμνη Κόμο. Ένα καλοκαίρι πριν το feed μας ήταν γεμάτο με στιγμιότυπα της πολύτελούς οικογενειακής ευτυχίας της Κιάρα και του Φέντεζ. Ένα χρόνο μετά, τίποτα δεν θυμίζει αυτό το παραμύθι. Το χαμόγελο της Κιάρα φαίνεται σα να μη βγαίνει μέσα από την ψυχή της και ο Φέντεζ αποφάσισε να ζήσει ξανά τη φοιτητική του ζωή. Η Villa Matilda δεν χωράει σε αυτό το σενάριο, δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης και γι' αυτό πωλείται στο Christie's Real Estate.

«Αυτό δεν είναι απλώς ένα σπίτι. Είναι τρόπος ζωής». Κάπως έτσι παρουσιάζεται η Villa Matilda στο βίντεο του Christie's. Μια κομψή και διαχρονική κατοικία, όπου η Κιάρα και ο Φέντεζ περνούσαν τα οικογενειακά τους Σαββατοκύριακα, χαλαρώνοντας στη θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης ή στις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα.

Jenny.Gr

Το κύριο μέρος της Villa Matilda, με επιφάνεια περίπου 300 m2, είναι διαρρυθμισμένο σε δύο επίπεδα: στο ισόγειο υπάρχει το μεγάλο σαλόνι με την τραπεζαρία, η κουζίνα και ένα μπάνιο επισκεπτών. Από τις μεγάλες μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα απολαμβάνεις πανοραμικά τη λίμνη, ενώ ένα έξυπνο παιχνίδι με καθρέφτες αντανακλά απαλά τα χρώματα του νερού.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο μπάνια και τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το μάστερ υπνοδωμάτιο συνδέεται με μια γκαρνταρόμπα. Εννοείται ότι η θέα είναι εκπληκτική!

Jenny.Gr

Το παιδικό δωμάτιο, με δύο μονά κρεβάτια, είναι σε μπλε και λευκούς τόνους, με πινελιές κόκκινου. Υπάρχει επιπλέον ένα δωμάτιο με κουκέτες, το οποίο θα φιλοξενούσε τους φίλους των παιδιών.

Ο εξωτερικός χώρος είναι από τα μεγάλα του ατού. Διαθέτει έναν περιβάλλοντα κήπο 1350 m2 περίπου, με χώρο χαλάρωσης με καναπέδες και τραπεζαρία πίσω από την πισίνα υπερχείλισης με θέα στο νερό.

Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα υπέροχο βοηθητικό κτίριο περίπου 50 m2, ένα γκαράζ για δύο αυτοκίνητα, δωμάτιο υπηρεσίας και ένα ειδικά κατασκευασμένο σκάφος για την αποβάθρα του ακινήτου.

Οι Ferragnez το είχαν αγοράσει τον Ιανουάριο του 2023 και το είχε ανακαινίσει ο φίλος της Κιάρα αρχιτέκτονας Φίλιππο Φιόρα προσθέτοντας εξατομικευμένες λεπτομέρειες και φινιρίσματα. Αν ενδιαφέρεστε να ξέρετε ότι Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο.