CELEBRITIES

Η Άσλεϊ Παρκ παραδέχτηκε ότι η η τόπλες σκηνή στο «Emily in Paris» ήταν «ο μεγαλύτερός της εφιάλτης»


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2024

Η Άσλεϊ Παρκ παραδέχτηκε ότι η η τόπλες σκηνή στο «Emily in Paris» ήταν «ο μεγαλύτερός της εφιάλτης»
Instagram
Παρόλα αυτά είχε ααπόλυτη εμπιστοσύνη στην παραγωγή και το συνεργείο

Η Άσλεϊ Παρκ, σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στην αποκαλυπτική σκηνή που έπρεπε να γυρίσει στη σειρά, «Emily in Paris».

Η ίδια, παραδέχτηκε στο People πως την ώρα του γυρίσματος δεν ένιωθε οικεία αλλά περισσότερο άβολα και πως η όλη κατάσταση ήταν ιδιαίτερα αγχωτικό για εκείνη.

Αν έχετε δει τη σειρά -που σίγουρα οι περισσότερες από εσάς την έχετε- ο χαρακτήρας της, η Μίντι, πιάνει δουλειά σε ένα καμπαρέ και αναγκάζεται να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, χωρίς μπλούζα.

«Ήταν πολύ αγχωτικό. Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης του κάθε ηθοποιού», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Έχω αυτή την επαναλαμβανόμενη ανάμνηση ότι βρίσκομαι στη σκηνή χωρίς να ξέρω τι να κάνω με τα εσώρουχά μου και αυτό είναι που έζησα στην πραγματικότητα. Απλά ήμουν περιτριγυρισμένη από τις πιο όμορφες χορεύτριες του κόσμου».

Κλείνοντας τόνισε ότι παρά τους φόβους, τους ενδιασμούς και τις ανασφάλειές της, είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην παραγωγή και το συνεργείο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.