CELEBRITIES

Άννα Σαουάι: Η πρώτη Ασιάτισσα που κερδίζει Emmy Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά - «Έκλαιγα πριν ανακοινωθεί το όνομά μου»


JTeam

16 Σεπτεμβρίου 2024

Άννα Σαουάι: Η πρώτη Ασιάτισσα που κερδίζει Emmy Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά - «Έκλαιγα πριν ανακοινωθεί το όνομά μου»
Getty Images @Gilbert Flores
Η πρωταγωνίστρια του «Shogun» έζησε μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα της

Η 76η τελετή των Emmy Awards είναι πλέον γεγονός! Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο Peacock Theater στο Los Angeles, προκειμένου να παρακολουθήσει τα τηλεοπτικά βραβεία, που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές διοργανώσεις στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς η μη αγγλόφωνη σειρά «Shogun», που έγραψε ιστορία κερδίζοντας 18 βραβεία. Ανάμεσα στις κατηγορίες που κέρδισαν χρυσό αγαλματίδιο ήταν και αυτή του Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά, με την Άννα Σαουάι να ανεβαίνει στη σκηνή συγκινημένη, αλλά και χαρούμενη γι’ αυτή την τόσο σημαντική διάκριση στην καριέρα της.

Η 32χρονη πρωταγωνίστρια του «Shogun» γίνεται η πρώτη ηθοποιός Ασιατικής καταγωγής που κερδίζει Emmy σε αυτή την κατηγορία, κατακτώντας ακόμα έναν τίτλο. Η Άννα Σαουάι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια του λόγου της και ευχαρίστησε τη μητέρα της που έδειξε στωικότητα.

«Έκλαιγα πριν ανακοινωθεί το όνομά μου. Έζησα μια χαοτική ημέρα», εξομολογήθηκε αρχικά η Άννα Σαουάι. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και αναφερόμενη στους δημιουργούς της σειράς, είπε: «Ευχαριστώ για την πίστη που δείξατε σε εμένα και μου δώσατε τον ρόλο μιας ζωής».

Ολοκληρώνοντας τον λόγο της, η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια μίλησε με συγκινητικές λέξεις για τη μητέρα της, τον πρώτο άνθρωπο που την εμπιστεύτηκε και της έδωσε την ευκαιρία και τον χώρο να κυνηγήσει το όνειρό της. «Μαμά, σ’ αγαπώ. Είσαι ο δρόμος που βρίσκομαι εδώ. Μου έδειξες στωικότητα και έτσι μπόρεσα να υποδυθώ την ηρωίδα μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.