CELEBRITIES

Η Σοφία Βεργκάρα τρώει αμέριμνη ένα χάμπουργκερ, αυτοτρολάρεται, και μας χαρίζει ένα αστείο στιγμιότυπο από τα φετινά Emmys


JTeam

16 Σεπτεμβρίου 2024

Η Σοφία Βεργκάρα τρώει αμέριμνη ένα χάμπουργκερ, αυτοτρολάρεται, και μας χαρίζει ένα αστείο στιγμιότυπο από τα φετινά Emmys
Instagram @sofiavergara
«Δεν πήρα Emmy, αλλά πήρα χάμπουργκερ»

Είναι η Σοφία Βεργκάρα που αγαπάμε. Είναι από τις λίγες ηθοποιούς που παραμένουν ξεκαρδιστικές με έναν πηγαίο τρόπο. Είναι μια γυναίκα που καταφέρνει να διακωμωδεί τα πάντα στη ζωή της, είναι ακομπλεξάριστη και αυτοτρολάρεται. Αισθάνεται υπέροχα με αυτό; Ναι.

Αυτήν τη χρονιά, μας καθήλωσε με τον ρόλο της στη μίνι σειρά του Neflix «Griselda», όπου και υποδύθηκε την Γκριζέλντα Μπλάνκο, τη γυναίκα- βαρόνο που κυριαρχούσε στον κόσμο του εμπορίου κοκαΐνης τη δεκαετία του 70 και του 80. Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν καιρό στον Τζίμι Φάλον, σχετικά με την εμπειρία της από τη σειρά, η Βεργκάρα είχε δηλώσει: «Ήταν καταπληκτικό γιατί ήμουν 51 ετών όταν γυριζόταν η σειρά και δεν ήξερα καν πώς να, ξέρεις, πώς να ανάψω ένα τσιγάρο. Δεν είχα κάνει ποτέ κοκαΐνη. Οπότε ήταν καταπληκτικό».

Φέτος, η ίδια ήταν η πρώτη Λατίνα ηθοποιός που τέθηκε υποψήφια με πρωταγωνιστικό ρόλο στα βραβεία Emmy. Αυτή, ήταν η πέμπτη υποψηφιότητά της στα βραβεία, ωστόσο η πρώτη για πρωταγωνιστικό ρόλο. Κι όσο κι αν θέλαμε να τη δούμε να κρατά το βραβείο και να μας χαρίζει ακόμα έναν χιουμοριστικό λόγο, αυτό δεν έγινε.

Η Σοφία Βεργκάρα δεν κέρδισε Εmmy στα 76α Emmy Awards. Κέρδισε, όμως, την αγάπη μας, γιατί μας χάρισε το πιο αστείο στιγμιότυπο της βραδιάς. Η ίδια, ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο κάθεται και απολαμβάνει ένα χάμπουργκερ, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα. «Δεν πήρα Emmy, αλλά πήρα χάμπουργκερ» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Την απολαμβάνεις παρακάτω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.