ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και σχέσεις: Η ερωτική ζωή του Ζυγού


ζαρΑτούΣΤΡΑ

23 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Η ερωτική ζωή του Ζυγού
Πώς είναι ο Ζυγός στις σχέσεις και τι αποζητά; Αναλυτικά η ερωτική του ζωή

Θέλεις έναν ευγενικό σύντροφο, εκλεπτυσμένο σε εμφάνιση, φίλο της τέχνης και της διανόησης, με καλούς τρόπους, ρομαντισμό και στο ξυπνητήρι να έχει βάλει την «Ωραία Κοιμωμένη» του Tchaikovsky. Προτιμάς σχέσεις που κυλούν ομαλά χωρίς προσβολές, αγένεια και επικριτική διάθεση. Επιζητάς την αρμονία και την συντροφικότητα, τις βραδιές σε γκαλερί και τα πρώτα ραντεβού στη λυρική σκηνή. Ρομαντζάρεις αφήνοντας πολλές φορές πίσω την λογική σαν να βρίσκεσαι σε σκηνή film noir με καλοφτιαγμένο μαλλί, χαμηλό φωτισμό και μουσικό τζαζ χαλί. Σου αρέσει να φλερτάρεις, ιδιαίτερα όταν είσαι αδέσμευτος, καθώς έτσι τεστάρεις τα levels του μαγνητισμού σου.

Προσπαθώντας να μην στεναχωρήσεις κανέναν, μπορεί να έχεις μεγάλη αυλή θαυμαστών καθώς ενθουσιάζεσαι συχνά και γοητεύεσαι από όσους υποκύπτουν στην ακτινοβολία σου. Όταν όμως ερωτευτείς, λειτουργείς ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης και αφιερώνεσαι με πίστη στην σχέση μέσα στην οποία μπορείς να κάνεις και πολλές παραχωρήσεις.

Ο έρωτας μπορεί να γίνει τυφλός από μεριάς σου και σου είναι πολύ εύκολο να εξιδανικεύσεις τον αλλον απέναντί σου, αφήνοντας πίσω κάθε αντικειμενική ικανότητα κρίσης. Μεγάλος φόβος ενός Ζυγού είναι η πεζή καθημερινότητα που μπορεί να διαλύσει το παραμύθι του έρωτα και η μοναξιά! Ακόμα και αν δεν τον ικανοποιεί μια σχέση μπορεί να μείνει σε αυτήν μόνο και μόνο για να μη χάσει την συντροφικότητα που για τον Ζυγό είναι το παν!

Αν θες να δεις με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ζύγος πάτησε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.