ΖΩΔΙΑ

Μια ρομαντική εβδομάδα ξεκινάει γι’ αυτά τα 3 ζώδια: Τα ερωτικά βρίσκονται στο επίκεντρο


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2024

zodia-erotas
Unsplash
Γι’ αυτά τα τρία ζώδια ο Σεπτέμβριος θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ξεκινάει σήμερα και τρία από τα ζώδια του κύκλου πρόκειται να ζήσουν άκρως ρομαντικές στιγμές. Μετά τα απρόσμενα γεγονότα και τις αναποδιές που ενδεχομένως να έφερε η πανσέληνος και η έκλειψη στις 18 του μήνα, όλα αλλάζουν, όλα γίνονται πιο φωτεινά. Τα αισθηματικά αποκτούν κεντρικό ρόλο και οι εξελίξεις θα τα δικαιώσουν.

Σύμφωνα με την αστρολογία, ο Καρκίνος, ο Λέων και ο Σκορπιός, αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούν έντονα με την προσωπική ζωή τους και θα εστιάσουν στις διαπροσωπικές σχέσεις. Μία νέα γνωριμία ή μια σχέση με έναν συνάδελφο ή κάποιον από τον ευρύτερο κύκλο τους ενδεχομένως να πάρει άλλη μορφή. Ας αφήσουν τα πράγματα να εξελιχθούν, γιατί σίγουρα θα είναι προς όφελός τους.

Τα ζώδια που πρέπει να επικεντρωθούν στα προσωπικά τους αυτή την εβδομάδα

Καρκίνος

Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, γεγονός που σημαίνει ότι τον παρακινεί να ξεφύγει από τη «ζώνη ασφαλείας» του και να κυνηγήσει όσα επιθυμεί. Η Αφροδίτη είναι με το μέρος του και η γνωριμία που θα πραγματοποηθεί αυτές τις ημέρες κάθε άλλο παρά τυχαία θα είναι. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ανοιχτεί και να βιώσει τον έρωτα. Εξέφρασε τις σκέψεις σου, μοιράσου την αλήθεια σου κι όλα θα πάνε καλά.

Λέων

Η θετική αύρα σου και το χαμόγελο είναι εκείνα που θα προσελκύσουν νέα άτομα στη ζωή σου. Από αυτή την εβδομάδα και για όλο το φθινόπωρο τα ερωτικά σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και οι ευκαιρίες για να γνωρίσεις έναν άνθρωπο με τα κριτήρια που θέλεις είναι πολλές. Μην είσαι αυστηρός και μην φοβάσαι. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να ανακαλύψει τον έρωτα και ζήσε την κάθε στιγμή χωρίς να την υπεραναλύεις.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έτσι η διάθεσή σου τείνει να είναι πολύ ρομαντική αυτό το διάστημα. Από τώρα μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου η περίοδος είναι τέλεια για μια καινούργια αρχή, που θα φέρει τα πάνω - κάτω στη ζωή του. Ο έρωτας περνάει σε πρώτο πλάνο και εσύ δεν έχεις παρά να τον αφήσεις να σε παρασύρει μαζί του. Ίσως ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει να βρίσκεται στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS