CELEBRITIES

Η Σοφία Βεργκάρα γράφει ιστορία στα Emmy: Η πρώτη υποψήφια Λατίνα ηθοποιός για Α’ Γυναικείο Ρόλο


JTeam

18 Ιουλίου 2024

Η Σοφία Βεργκάρα γράφει ιστορία στα Emmy: Η πρώτη υποψήφια Λατίνα ηθοποιός για Α’ Γυναικείο Ρόλο
Getty Images @Jemal Countess/GA
Μία τιμητική διάκριση για τη Σοφία Βεργκάρα

Η 76η τελετή απονομής των βραβείων Emmy θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου και οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν πριν από μερικές ώρες. Η Σοφία Βεργκάρα, η οποία ξεχώρισε για τον ρόλο της «Γκριζέλντα Μπλάνκο» στη σειρά του Netflix «Griselda», βρίσκεται στη λίστα με τους υποψηφίους κι αν και αυτό είναι από μόνο του τιμητικό, οι τίτλοι δεν σταματούν εδώ.

Η Σοφία Βεργκάρα αποτελεί την πρώτη Λατίνα ηθοποιό που τίθεται υποψήφια με πρωταγωνιστικό ρόλο στα βραβεία Emmy. Η κατηγορία της είναι η «Α’ Γυναικείος Ρόλος σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία». Η ηθοποιός, που ξεδίπλωσε το ταλέντο της ως «νονά της κοκαΐνης», στη σειρά που έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις αρχές του χρόνου, διεκδικεί ένα τόσο σημαντικό βραβείο για την καριέρα της.

Και μπορεί αυτή να είναι η πέμπτη υποψηφιότητα της Σοφία Βεργκάρα στα βραβεία Emmy, ωστόσο είναι η πρώτη για πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι προηγούμενες υποψηφιότητες ήταν για τον ρόλο της στην κωμική σειρά «Modern Family», από το 2010 ως το 2013, στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Σε αυτή τη σειρά 6 επεισοδίων, περιγράφεται η άνοδος και η πτώση της αρχηγού στο καρτέλ του Μεδεγίν. «Πάντα πίστευα ότι η Γκριζέλντα έμοιαζε λίγο με τον Τόνι Σοπράνο. Μπορεί να μην ήταν ο πρώτος άνθρωπος που θα επέλεγε κανείς για να εμπιστευθεί, αλλά ήθελες να κερδίζει. Θα μπορούσες να δικαιολογήσεις κάποιες από τις συμπεριφορές της», είχε δηλώσει η Σοφία Βεργκάρα στους New York Times.

Η ηθοποιός πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας, αφού πέρασε χρόνια μελετώντας την αληθινή ιστορία της ηρωίδας της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.