CELEBRITIES

Η Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν απάντησε ποτέ στις φήμες ότι είναι άντρας: «Δεν ένιωσα θύμα»


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2024

Η Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν απάντησε ποτέ στις φήμες ότι είναι άντρας: «Δεν ένιωσα θύμα»
Splash by Ideal Image
Η Lady Gaga έχει ακούσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της. Μεταξύ αυτών και ότι είναι άντρας

Η Lady Gaga συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2008, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της με τίτλο «The Fame». Έκτοτε, ακολούθησαν δεκάδες επιτυχίες, βραβεύσεις, διακρίσεις, με την καριέρα της να εκτοξεύεται στην κορυφή. Μετά από χρόνια ενασχόλησης με τη μουσική, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δείξει ακόμα μια πλευρά της προσωπικότητάς της και να φανερώσει το ταλέντο της στην υποκριτική, εντυπωσιάζοντας τον πλανήτη με τις ικανότητές της.

Τελευταία δουλειά της ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην ταινία «Joker: Folie à Deux», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας και στις αρχές Οκτώβρη θα προβληθεί στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Η Lady Gaga έχει ήδη λάβει πολλά εγκωμιαστικά σχόλια για την απόδοση του ρόλου της και έπεται συνέχεια. Ωστόσο, η διαδρομή δεν ήταν πάντοτε ρόδινη για την τραγουδίστρια. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας της τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά, ενώ μια κατηγορία ανθρώπων πίστευε και διέδιδε πως δεν είναι γυναίκα, αλλά άντρας.

Η Lady Gaga μιλάει για την εποχή που οι επικριτές της υποστήριζαν ότι είναι άνδρας

Μιλώντας στο «What's Next; The Future With Bill Gates», που προβλήθηκε στο Netflix πριν από μερικές ώρες, η Lady Gaga θυμήθηκε εκείνη την περίοδο της ζωής και εξήγησε γιατί ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία να τοποθετηθεί δημόσια, διαψεύδοντας τη συγκεκριμένη φημολογία. Ειδικότερα, δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να απαντήσει, διότι δεν αισθάνθηκε θύμα, όπως λέει στη συνέντευξή της: «Ο λόγος που δεν απάντησα στην ερώτηση ήταν επειδή δεν ένιωσα θύμα με αυτό το ψέμα».

«Αλλά σκέφτηκα τι θα γινόταν με ένα παιδί που κατηγορείται γι' αυτό, που θα πίστευε ότι ένα δημόσιο πρόσωπο, όπως εγώ, ένιωθε ντροπή. Ξέρεις, υπάρχει αυτή η φήμη, ότι είσαι άντρας. “Τι έχετε να πείτε για αυτό;”. Έχω βρεθεί σε καταστάσεις που η αποκατάσταση της αλήθειας δεν είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Εγώ σκεφτόμουν την ευημερία των άλλων ανθρώπων», ανέφερε η Lady Gaga στη συνέντευξή της.

Lady-Gaga1.jpg

Όσον αφορά στον τρόπο που επέλεξε να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση, η τραγουδίστρια ήταν σαφέστατη. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσει αυτή την αρνητική φήμη προς όφελός της, αντί να χάσει τον χρόνο της, απαντώντας σε δημοσιογράφους. «Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, προσπάθησα να προκαλέσω αναστάτωση με άλλο τρόπο. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την παραπληροφόρηση για να δημιουργήσω κάτι άλλο ανατρεπτικό. Γιατί να χάσω τον χρόνο μου και να δώσω ένα δελτίο τύπου για το αν έχω ή όχι ανδρικά γεννητικά όργανα;».

Και κατέληξε: «Οι θαυμαστές μου δεν νοιάζονται και ούτε και εγώ νοιάζομαι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS