CELEBRITIES

Η αποστομωτική απάντηση της Σελίνα Γκόμεζ στους haters μετά την αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2024

Η αποστομωτική απάντηση της Σελίνα Γκόμεζ στους haters μετά την αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά
Instagram
«Αυτή είναι η ζωή μου. Αυτή είμαι», είπε μεταξύ άλλων

Η Σελίνα Γκόμεζ σχολίασε για πρώτη φορά δημόσια το γεγονός ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει δικά της παιδιά, δίνοντας την ωραιότερα και πιο αποστομωτική απάντηση σε εκείνους που την έκριναν αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη για τα προβλήματα υγείας της.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η 32χρονη πρωταγωνίστρια της άκρως επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, «Only Murders in the Building» βρέθηκε στην εκδήλωση, «Women in Film» στο Μπέβερλι Χιλς που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (19.09.2024), λίγες ημέρες μόλις μετά την αποκάλυψή της πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

«Πιστεύω πραγματικά ότι υπάρχει δύναμη στο να είσαι ευάλωτη και να λες στους ανθρώπους πότε χρειάζεσαι βοήθεια ή πότε θέλεις βοήθεια – αυτό δεν είναι ντροπή», δήλωσε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Οπότε ναι, εκμυστηρεύτηκα ότι δεν μπορώ να κυοφορήσω ένα παιδί. Ναι, αποκάλυψα ότι έχω διπολική διαταραχή. Άντε γ@@ε. Αυτή είναι η ζωή μου. Αυτή είμαι».

«Δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά»

Σε συνέντευξή της στο στο Vanity Fair για το τεύχος Οκτωβρίου, η Σελίνα Γκόμεζ υπογράμμισε: «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό... αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά. Έχω πολλά ιατρικά προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό...».

Και έκλεισε το συγκεκριμένο θέμα ως εξής: «Αλλά είμαι πολύ καλύτερα τώρα με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι για παρένθετη μητρότητα ή υιοθεσία, τα οποία είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά για εμένα θα είναι λίγο διαφορετικό. Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου».

Ο λύκος, η μεταμόσχευση νεφρού, η διπολική διαταραχή και η κατάθλιψη

Η Σελίνα Γκόμεζ ανακοίνωσε το 2015, σε ηλικία μόλις 23 ετών, ότι πάσχει από λύκο.

Στη συνέχεια μίλησε ανοιχτά για τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία έχει υποβληθεί.

Επίσης το 2020 αποκάλυψε ότι διαγνωστεί και με διπολική διαταραχή και κατάθλιψη.

Εκεί, όπως τόνισε οφείλονται και οι σοβαρές διακυμάνσεις που βιώνει, τόσο στη διάθεση, όσο και στην ενέργειά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.