CELEBRITIES

Η Lady Gaga ανυπομονεί να δημιουργήσει οικογένεια με τον αρραβωνιαστικό της: «Είναι η πρώτη μου προτεραιότητα»


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Lady Gaga ανυπομονεί να δημιουργήσει οικογένεια με τον αρραβωνιαστικό της: «Είναι η πρώτη μου προτεραιότητα»
IG @ladygaga
Όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή για τον Μάικλ Πολάνσκι και το κοινό τους μέλλον

Η σχέση της Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της, Μάικλ Πολάνσκι πηγαίνει καθημερινά από το καλό στο καλύτερο.

Γι' αυτό άλλωστε και η τραγουδίστρια και ηθοποιός δηλώνει σε κάθε συνέντευξή της πόσο ερωτεηυμένη είναι και πόσο της έχει αλλάξει τη ζωή η υπάρξή του δίπλα της.

Ναι, η καθημερινότητά της είναι τελείως διαφορετική, τα θέλω της έχουν αλλάξει και αντιμετωπίζει τα πράγματα τελείως διαφορετικά, συγκριτκά με το παρελθόν όπου είτε ήταν single, είτε βρισκόταν με έναν άνθρωπο που δεν την γέμιζε ολοκληρωτικά-ναι, έρωτας είναι φυσικά η αιτία.

Τώρα, σε πρόσφατες δηλώσεις της η ίδια παραδέχτηκε με μεγάλη ειλικρίνεια και χωρίς δεύτερες σκέψεις ότι η δημιουργία της δικής της οικογένειας είναι «ο νούμερο ένα» στόχος της.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση του BuzzFeed Canada για το ποια είναι τα σχέδιά της για τα 15 χρόνια, η Lady Gaga απάντησε: «Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι ερωτευμένη και τόσο ενθουσιασμένη να δημιουργήσω οικογένεια. Οπότε, αυτή είναι η πρώτη μου προτεραιότητα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι επιθυμεί να εξελίσσεται, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πολύ στην ικανότητα να αναπτύσσεσαι ως άτομο και πιστεύω ότι αυτό το αίσθημα μπορεί να δώσει ελπίδα σε όλους. Και θέλω απλά να συνεχίσω να μεγαλώνω επίσης – και επίσης είμαι 38 ετών, και είναι διασκεδαστικό να αποδέχεσαι την πρόκληση να είσαι 38χρονη ποπ σταρ και να ανακαλύπτεις ποια θέλω να είμαι τώρα. Και τι θέλω να πω, γιατί πραγματικά αγαπώ τις γυναίκες και θέλω να είμαι μια φωνή που αξίζει να είναι μέρος της κοινότητάς μας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS