CELEBRITIES

Lady Gaga: «Νομίζω ότι βρίσκομαι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής μου»


JTeam

26 Σεπτεμβρίου 2024

Lady Gaga: «Νομίζω ότι βρίσκομαι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής μου»
IG @jokermovie
H Lady Gaga πήγε με τον Μάικλ Πολάνσκι στην πρεμιέρα του «Joker» στο Λονδίνο, και εμείς την απολαύσαμε λίγο παραπάνω

Η Lady Gaga παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας «Joker: Folie à Deux» στο Λονδίνο και προκάλεσε ακόμα μία φορά πανικό. Το περιμέναμε; Ναι, γιατί είναι η Lady Gaga και ίσως ο πιο κατάλληλος άνθρωπος σε ό,τι αφορά στο method dressing. Έκανε την εμφάνισή της με ένα θεαματικό ντύσιμο φόρο τιμής στη Χάρλεϊ Κουίν, που υποδύεται στην ταινία, και μας άφησε ξανά άφωνους. Η ίδια, κατέφθασε στο Leicester Square μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Μάικλ Πολάνσκι, και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της, Χοακίν Φίνιξ.

«Η δική μου εκδοχή της Χάρλεϊ είναι τελείως δική μου, είναι πολύ αυθεντική για την ταινία και τους χαρακτήρες», δήλωσε πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της. Και τώρα, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, η superstar μίλησε αποκλειστικά στο Access Hollywood για την εμπειρία της στον τρίτο πρωταγωνιστικό ρόλο της ζωής της. «Νομίζω ότι βρίσκομαι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής μου», είπε αρχικά και τόνισε πως αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη στη σχέση της. «Νιώθω πολύ υγιής και αυτό με βοηθάει να δημιουργώ με έναν πραγματικά ελεύθερο τρόπο, επειδή δεν αποσπάται η προσοχή μου από άλλα πράγματα, σκέφτομαι μόνο αυτό που θέλω να πω», συνέχισε.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Sky News, μετά την πρεμιέρα της ταινίας, η Lady Gaga τόνισε πως «όλη η εμπειρία με ενέπνευσε διακαώς». «Ήταν τόσο καταπληκτικό να γνωρίσω αυτόν τον χαρακτήρα μέσα από τη μουσική, μέσα από το σενάριο, μέσα από το χορό, μέσα από όλη αυτή την τεράστια συνεργασία».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου και εμείς είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να παρασυρθούμε από τη μουσική, τον χορό και τον καταδικασμένο έρωτα των δύο πρωταγωνιστών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.