CELEBRITIES

Lady Gaga: Όλα άλλαξαν στη ζωή της, μετά τη γνωριμία με τον Μάικλ Πολάνσκι - “Είναι ο καλύτερος φίλος μου”


JTeam

1 Οκτωβρίου 2024

Lady Gaga: Όλα άλλαξαν στη ζωή της, μετά τη γνωριμία με τον Μάικλ Πολάνσκι - “Είναι ο καλύτερος φίλος μου”
Getty Images @Franco Origlia
Η Lady Gaga μιλάει με εγκάρδια λόγια για τον μέλλοντα σύζυγό της

Η Lady Gaga διανύει μια πολύ δημιουργική και όμορφη περίοδο στη ζωή της ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας της «Joker: Folie à Deux» στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η τραγουδίστρια αδημονεί για την προβολή της σε ολόκληρο τον πλανήτη και τα σχόλια του κοινού και των κριτικών.

Η Lady Gaga βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της σε επαγγελματικό επίπεδο και κάθε φορά που προχωράει ένα βήμα παρακάτω και εξελίσσεται, νιώθει πλήρης. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της στο Joker ήταν το επόμενο βήμα, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Παράλληλα, όλα είναι έτοιμα για την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ της με τίτλο «Harlequin», που συνοδεύει τον Joker.

Η Lady Gaga μιλάει για τη σχέση και τη συνεργασία με τον αρραβωνιαστικό της

Με αφορμή, λοιπόν, την επικείμενη πρεμιέρα, η Lady Gaga μίλησε στο People και αναφέρθηκε στη δουλειά, αλλά και στον μέλλοντα σύζυγό της, Μάικλ Πολάνσκι. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά για τις ανάγκες του άλμπουμ της και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι. «Είναι η πρώτη φορά που αποφασίσαμε να ασχοληθούμε πλήρως με αυτό και να το κάνουμε. Απλά ένιωθα ότι είναι το σωστό. Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι και έτοιμοι γι’ αυτό», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά στη σχέση τους, η Lady Gaga εξομολογήθηκε πως ο αρραβωνιαστικός της Μάικλ Πολάνσκι, είναι ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσε να έχει.«Απλώς αγαπώ τον αρραβωνιαστικό μου τόσο πολύ. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Είναι ο σύντροφός μου και νιώθω ότι όταν είσαι με τον καλύτερό σου φίλο, όλα αλλάζουν», εξομολογήθηκε.

Η σχέση της Lady Gaga και του Μάικλ Πολάνσκι μετράει αρκετά χρόνια. Οι δυο τους φαίνεται πως γνωρίστηκαν το 2020 και λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι. Όλο αυτό το διάστημα, η τραγουδίστρια κρατούσε την προσωπική ζωή της μακριά από τη δημοσιότητα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να προστατέψει τη σχέση της. Ωστόσο, το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αποκάλυψε στον Γάλλο πρωθυπουργό ότι αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της.

Μέσα στον Σεπτέμβριο, οι δυο τους πραγματοποίησαν κοινές εμφανίσεις στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, μη κρύβοντας άλλο τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.