CELEBRITIES

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του Diddy: «Τα ονόματα των συνεργών του θα σας σοκάρουν»


JTeam

4 Οκτωβρίου 2024

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του Diddy: «Τα ονόματα των συνεργών του θα σας σοκάρουν»
Splash News
Το κουβάρι της υπόθεσης του Diddy έχει αρχίσει να ξετυλίγεται και τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως είναι σοκαριστικά

Ο Diddy βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας εδώ και μερικές ημέρες, μετά από σωρεία καταγγελιών που έγιναν εις βάρος του. Μπορεί για μήνες να έρχονταν στην επιφάνεια στοιχεία που φανέρωναν τις εγκληματικές πράξεις του, όμως εκείνος τα αρνούνταν και παρέμενε ελεύθερος. Αυτό μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, που συνελήφθη στη Νέα Υόρκη και οδηγήθηκε σε δωμάτιο αυξημένης προστασίας, αφού υπήρχε ο φόβος ενδεχόμενης αυτοκτονίας.

Ο ράπερ και μουσικός παραγωγός κατηγορείται από 120 ανθρώπους για σεξουαλική παρενόχληση, βιασμό, κακοποίηση, εκβιασμό, σωματεμπορία κι άλλες παράνομες δράσεις. Πολλά από τα θύματα βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν τις απεχθείς πράξεις του, ελπίζοντας πως θα τιμωρηθεί και θα δικαιωθούν οι πληγωμένες καρδιές τους. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της, ελέγχοντας σπίτια και κινητά του Diddy, ενώ συγχρόνως προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά όλα τα στοιχεία.

Προ ημερών, είδε το φως της δημοσιότητας ένα μεγάλο μέρος της λίστας με τα ονόματα των προσώπων που συμμετείχαν στα περιβόητα πάρτι του Diddy. Τραγουδιστές και ηθοποιοί του Χόλιγουντ, αθλητές, παρουσιαστές και πολιτικοί είχαν δώσει το «παρών» σε αυτά τα πάρτι, στα οποία φαίνεται πως τα όρια χάνονταν. Ο δικηγόρος των θυμάτων, Τόνι Μπάζμπι, υποστηρίζει πως δημόσια πρόσωπα και γνωστές εταιρείες γνώριζαν για τις εγκληματικές πράξεις του Diddy, ωστόσο έμειναν αδρανείς, αφού είχαν προσωπικό όφελος από αυτή την τραγική κατάσταση.

«Θα αποκαλύψουμε τους συνεργούς που επέτρεψαν αυτή τη συμπεριφορά πίσω από κλειστές πόρτες. Θα επιδιώξουμε το ζήτημα αυτό, ανεξαρτήτως του ποιος εμπλέκεται σύμφωνα με τα στοιχεία. Η μέρα που θα αποκαλύψουμε ονόματα πέρα από τον Diddy θα έρθει, και υπάρχουν πολλά πρόσωπα. Η λίστα είναι ήδη μεγάλη. Τα ονόματα θα σας σοκάρουν», ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο δικηγόρος των θυμάτων.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι τα περισσότερα θύματα είναι άντρες και ότι οι φερόμενες επιθέσεις από τον Diddy συνέβησαν στη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια, τη Φλόριντα και τη Τζόρτζια. Όσον αφορά στις κατηγορίες, πρέπει να γυρίσουμε πάνω από 30 χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στο 1991 εκεί όπου χρονολογούνται τα πρώτα εγκλήματα. Να σημειωθεί πως από τα 120 θύματα, τα 25 μετέφεραν ότι ήταν ανήλικοι, όταν υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση.

«Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό τους – περίεργες ουσίες, ναρκωτικά που πιθανώς δεν έχετε ακούσει ποτέ. Μία από αυτές, που συνεχίζει να εμφανίζεται, είναι το Xylazine, ή Tranq, το οποίο σύμφωνα με την έρευνά μας είναι γνωστό ως ηρεμιστικό για άλογα», αποκάλυψε ο Τόνι Μπάζμπι, «παγώνοντας» όσους παρακολουθούσαν τις δηλώσεις του.

Ο Diddy παραμένει στα χέρια των αρχών, οι οποίες απέρριψαν και τα δύο αιτήματά του για αποφυλάκιση με εγγύηση. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία εντόπισε κατά τις εισβολές της στα σπίτια του ράπερ όπλα, ναρκωτικά, λιπαντικά και 1.000 μπουκάλια baby oil. Όταν, μάλιστα, η νομική πλευρά του ρωτήθηκε για αυτά τα 1.000 μπουκαλάκια, υποστήριξε - προκαλώντας έντονες αντιδράσεις - ότι τα αγόρασε σε προσφορές. Σαν τα μακαρόνια, δηλαδή, που αγοράζουμε εμείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS