CELEBRITIES

Έφτιαξαν τηλεφωνική γραμμή για να βρουν θύματα που κακοποίησε σεξουαλικά ο Diddy - Πάνω από 12.000 κλήσεις σε 24 ώρες


JTeam

5 Οκτωβρίου 2024

Έφτιαξαν τηλεφωνική γραμμή για να βρουν θύματα που κακοποίησε σεξουαλικά ο Diddy - Πάνω από 12.000 κλήσεις σε 24 ώρες
Splash by Ideal Image
Ο ίδιος πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες και επιμένει στην αθωότητά του

Αν και ο Diddy αρνείται όλες τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίσης - περιλαμβάνουν συνωμοσία, σωματεμπορία και προώθηση στην πορνεία- και σύμφωνα με τον δικηγόρο του: «Είναι συγκεντρωμένος και πολύ δυνατός. Επικεντρώνεται στην υπεράσπισή του και προετοιμάζεται για τη δίκη του», η αλήθεια είναι πώς έχει μπροστά του έναν πολύ δύσκολο νομικό αγώνα αφού καθημερινά έρχονται στο φως νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις.

12.000 κλήσεις μέσα σε 24 ώρες

Η τηλεφωνική γραμμή που δημιουργήθηκε, όσο κι αν φαίνεται πραγματικά απίστευτο, είχε 12.000 κλήσεις μέσα σε 24 ώρες, όπως ανέφερε ο δικηγόρος, Τόνι Μπάζμπι.

Ο ίδιος, ο οποίος εκπροσωπεί 120 φερόμενα θύματα του Diddy, ανακοίνωσε ότι υπερφορτώθηκε από καταγγελίες παρόμοιες με αυτές που ήδη ερευνώνται, περιλαμβάνοντας άτομα που ήταν παιδιά την περίοδο που ισχυρίστηκαν ότι κακοποιήθηκαν από τον ράπερ.

«Από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου, δεχτήκαμε 12.000 κλήσεις σε περίπου 24 ώρες. Η πρόκλησή μας είναι να επεξεργαστούμε κάθε κλήση, να εντοπίσουμε τα θύματα και τους μάρτυρες και να συλλέξουμε αποδεικτικά στοιχεία», ήταν τα ακριβή του λόγια.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Οι νέες αποκαλύψεις μπορεί να εμπλέξουν «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους» και να φέρουν στο φως «πολλά βρώμικα μυστικά»

Οι καταγγελίες αυτές καλύπτουν τριάντα περίπου χρόνια δράσης του Diddy και περιλαμβάνουν 25 ανήλικους.

Αυτοί, σύμφωνα με όλα όσα ισχυρίζονται, δελεάστηκαν με υποσχέσεις για καριέρα στη μουσική ή στην τηλεόραση.

Jenny.Gr
Getty Images/Paras Griffin

Τέλος, ο δικηγόρος υπογράμμισε πως οι νέες αποκαλύψεις μπορεί να εμπλέξουν «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους» και να φέρουν στο φως «πολλά βρώμικα μυστικά».

Μέχρι αυτή την ώρα πάντως οι εκπρόσωποι του ράπερ δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS