CELEBRITIES

Diddy: Η μητέρα του παίρνει πρώτη φορά θέση στο σκάνδαλο - "Όλο αυτό μοιάζει με δημόσιο λιντσάρισμα"


JTeam

7 Οκτωβρίου 2024

Diddy: Η μητέρα του παίρνει πρώτη φορά θέση στο σκάνδαλο - "Όλο αυτό μοιάζει με δημόσιο λιντσάρισμα"
Splash by Ideal Image
Η μητέρα του Diddy μίλησε για πρώτη φορά για τις κατηγορίες κατά του

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις παράνομες πράξεις του Diddy. Ο ράπερ βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από το σκάνδαλο που έχει σοκάρει τον πλανήτη τις τελευταίες εβδομάδες. Κι ενώ τα σεξουαλικά εγκλήματα αποτελούσαν την κύρια αιτία των κατηγοριών κατά του, όλο και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τον Diddy να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του ράπερ Τούπακ το 1996 στα 25 χρόνια του.

Οι αρχές δημιούργησαν γραμμή καταγγελιών για τις δράσεις του Diddy και μέσα σε μόλις 24 ώρες δέχτηκαν πάνω από 12.000 κλήσεις. Ο ράπερ κατηγορείται για εκβιασμούς, βιασμούς, σεξουαλικές κακοποιήσεις, ξυλοδαρμούς, εμπορία λευκής σάρκας, προώθηση σε πορνεία κι άλλα που ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Οι παράνομες πράξεις ξεσκεπάζονται η μία μετά την άλλη, την ίδια στιγμή που εκείνος δηλώνει αθώος και ζητάει να αφεθεί ελεύθερος.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Η μητέρα του Diddy μιλάει πρώτη φορά για τις καταγγελίες εις βάρος του

Η μητέρα του Diddy, Τζανίς Σμολς Κομπς, βρίσκεται στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα και μιλώντας στο US Weekly αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση του γιου της. «Έρχομαι σε εσάς σήμερα ως μια μητέρα που είναι συντετριμμένη και βαθιά λυπημένη από τις κατηγορίες εναντίον του γιου μου, Σον Κομπς. Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπω τον γιο μου να κρίνεται όχι για την αλήθεια, αλλά για μια αφήγηση που δημιουργήθηκε από ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η μητέρα του ισχυρίστηκε πως δεν έχει δοθεί στον γιο της η ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του και να απαντήσει σε όλα όσα λέγονται εις βάρος του. «Το να γίνω μάρτυρας σε αυτό που φαίνεται να μοιάζει με δημόσιο λιντσάρισμα του γιου μου, πριν καν έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του είναι πόνος αφόρητος για να τον εκφράσω με λόγια. Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και ο γιος μου αξίζει αυτή τη μέρα στο δικαστήριο, για να συμμεριστούν επιτέλους την πλευρά του και να αποδείξει την αθωότητά του», είπε.

Σχετικά με τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του, Κάσι Βεντούρα, η μητέρα του παραδέχτηκε: «Έχει κάνει λάθη στο παρελθόν του όπως όλοι. Ο γιος μου μπορεί να μην ήταν απόλυτα ειλικρινής για ορισμένα πράγματα, όπως το να αρνηθεί ότι έχει βιαιοπραγήσει ποτέ εις βάρος πρώην κοπέλας του, όταν η κάμερα του ξενοδοχείου έδειξε το αντίθετο».

«Είναι πραγματικά οδυνηρό να βλέπω τον κόσμο να στρέφεται εναντίον του γιου μου τόσο γρήγορα και εύκολα για ψέματα και παρανοήσεις, χωρίς ποτέ να ακούσω την πλευρά του»

Και συνέχισε: «Μερικές φορές, η αλήθεια και το ψέμα μπλέκονται τόσο στενά που γίνεται τρομακτικό να παραδεχτείς ένα μέρος της ιστορίας, ειδικά όταν αυτή η αλήθεια είναι έξω από τον κανόνα ή είναι πολύ περίπλοκη για να την πιστέψεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι η νομική ομάδα του γιου μου επέλεξε να διευθετήσει την αγωγή της πρώην κοπέλας αντί να την αμφισβητήσει μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα να έχει αποτέλεσμα, καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση χρησιμοποίησε αυτήν την απόφαση εναντίον του γιου μου ερμηνεύοντάς την ως παραδοχή ενοχής. Το να μην είναι ξεκάθαρος σε ένα θέμα δεν σημαίνει ότι ο γιος μου είναι ένοχος για όλους αυτούς τους αποκρουστικούς ισχυρισμούς και τις σοβαρές κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Πολλά άτομα καταδικάστηκαν άδικα και αργότερα αθωώθηκαν, τους αφαιρέθηκε η ελευθερία όχι επειδή ήταν ένοχοι για τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορήθηκαν, αλλά επειδή δεν ταίριαζαν στην εικόνα αυτού που αυτή η κοινωνία θεωρεί ότι είναι "καλός άνθρωπος". Το να βλέπω τον κόσμο να κάνει αστεία και να γελάει με τη ζωή του γιου μου που καταρρέει μπροστά στα μάτια μας είναι κάτι που δεν θα μπορώ ποτέ να ξεχάσω. Είναι πραγματικά οδυνηρό να βλέπω τον κόσμο να στρέφεται εναντίον του γιου μου τόσο γρήγορα και εύκολα για ψέματα και παρανοήσεις, χωρίς ποτέ να ακούσω την πλευρά του ή να του δώσω την ευκαιρία να παρουσιάσει την πλευρά του».

Ακόμα, η Τζανίς Σμολς Κομπς τόνισε ότι ο γιος της κατηγορείται ψευδώς και πως όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, εμποδίζει τα θύματα να μιλήσουν δημόσια: «Αυτά τα ψέματα προέρχονται από εκείνους που αναζητούν οικονομικό όφελος και όχι δικαιοσύνη. Αυτά τα άτομα είδαν πόσο γρήγορα η νομική ομάδα του γιου μου διευθέτησε την αγωγή της πρώην κοπέλας του, έτσι πιστεύουν ότι μπορούν να λάβουν μια γρήγορη πληρωμή κατηγορώντας τον γιο μου ψευδώς. Οι ψευδείς ισχυρισμοί για σεξουαλική επίθεση εμποδίζουν τα αληθινά θύματα της σεξουαλικής βίας να λάβουν τη δικαιοσύνη που τους αξίζει».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.