CELEBRITIES

Τέιλορ Σουίφτ: Καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο - Έγινε η πλουσιότερη μουσικός του κόσμου με 1,6 δισεκατομμύρια


JTeam

8 Οκτωβρίου 2024

Τέιλορ Σουίφτ: Καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο - Έγινε η πλουσιότερη μουσικός του κόσμου με 1,6 δισεκατομμύρια
Splash by Ideal Image
Η Τέιλορ Σουίφτ ξεπέρασε τη Ριάνα και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας

Η ανοδική πορεία της Τέιλορ Σουίφτ δεν έχει τέλος. Το pop idol έχει εκτοξευθεί στην κορυφή τα τελευταία χρόνια, με τα τραγούδια της να γίνονται αμέσως hits, τις συναυλίες της να βγαίνουν sold out και τη φήμη της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η τραγουδίστρια σε ηλικία 34 ετών ζει το όνειρό της.

Σύμφωνα με το Forbes, η Τέιλορ Σουίφτ ανακηρύχθηκε η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός για το 2024 με 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Η τραγουδίστρια ξεπέρασε την προκάτοχό της, Ριάνα, καταρρίπτοντας ακόμα ένα ρεκόρ. Όπως αναφέρεται, η μουσική και η τεράστια ανταπόκριση στις συναυλίες της είναι δύο βασικοί λόγοι αυτού του επιτεύγματος.

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι δισεκατομμυριούχος

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει μια πραγματικά μεγάλη περιουσία. Από τα πνευματικά δικαιώματα και τις συναυλίες της έχει βγάλει 600 εκατομμύρια δολάρια. Από τα τραγούδια επίσης 600 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η ακίνητη περιουσία της με τα πέντε σπίτια που διαθέτει στις ΗΠΑ αγγίζει τα 125 εκατομμύρια.

Η Τέιλορ Σουίφτ έφτασε για πρώτη φορά το δισεκατομμύριο τον Οκτώβριο του 2023 και περίπου έναν χρόνο αργότερα έχει συγκεντρώσει το ποσό των 1,6 δισεκατομμυρίων. Η περιοδεία της «Eras Tour», που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023 πούλησε περίπου 4,3 εκατομμύρια εισιτήρια στη μέση τιμή των 238 δολαρίων. Από την εν λόγω περιοδεία, η τραγουδίστρια εισέπραξε 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Όπως ήταν λογικό, η Τέιλορ Σουίφτ σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω τη Ριάνα με 1,4 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία δεν προέρχονται από τη μουσική της, αλλά από την επιχειρηματική δραστηριότητά της. Η Ριάνα έχει ιδρύσει δύο πολύ επιτυχημένες εταιρείες - ένα brand με καλλυντικά και ένα με εσώρουχα.


Το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ, «The Tortured Poets Department», πούλησε μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2024 2,4 εκατομμύρια αντίτυπα, αριθμός που εντυπωσιάζει, καθώς ζούμε στην εποχή που υπάρχουν ψηφιακές πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.