CELEBRITIES

«Δεν είστε μόνοι»: Η Σελίνα Γκόμεζ δίνει συμβουλές σε όσους περνούν δύσκολες στιγμές


JTeam

11 Οκτωβρίου 2024

«Δεν είστε μόνοι»: Η Σελίνα Γκόμεζ δίνει συμβουλές σε όσους περνούν δύσκολες στιγμές
Instagram
Η Σελίνα Γκόμεζ, όταν έχει μια άσχημη μέρα, επιχειρεί να έχει δίπλα της ανθρώπους που εμπιστεύεται «πραγματικά»

Το success story της Σελίνα Γκόμεζ την έχει κατατάξει σε μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον κόσμο. Το δικό της «ταξίδι», όμως, σε ό,τι αφορά στην ψυχική υγεία, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μοιράζεται τις εμπειρίες της, είναι για εκείνη πιο σημαντικό από όλα. Η Σελίνα Γκόμεζ, εξάλλου, πιστεύει ότι «ένα μεγάλο μέρος του να θεραπευτείς, αποτελείται από το βοηθάς τους άλλους».

Χθες, στην Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, η ηθοποιός και επιχειρηματίας, παραχώρησε μια συνέντευξη στα social, με τη fashion influencer, Ρέμι Μπάντερ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Rare Beauty στη Νέα Υόρκη. Και εκεί, η Σελίνα Γκόμεζ μίλησε για τη δική της εμπειρία, τονίζοντας πως όλα όσα πέρασε, την έκαναν να απομονωθεί για χρόνια. Όπως είπε, όταν έχει μια άσχημη μέρα, συνήθως επιχειρεί να έχει δίπλα της ανθρώπους που εμπιστεύεται «πραγματικά» και εκμυστηρεύτηκε ότι «συνήθως αυτό είναι ένα ή δύο άτομα».

«Μερικές φορές η απομόνωση, όταν δεν αισθάνομαι καλά μπορεί να είναι τρομακτική. Σκέφτομαι όλα αυτά τα άσχημα», συνέχισε. «Αλλά αν είμαι κοντά σε ανθρώπους που με κάνουν να νιώθω καλά και με κάνουν να νιώθω ότι μπορώ να πω τα πάντα, αυτό με βοηθάει». Η ίδια, είπε πως η ψυχοθεραπεία είναι, επίσης, κάτι που τη βοηθάει πολύ και πλέον αισθάνεται «τυχερή» που έχει αρκετούς ανθρώπους στους οποίους μπορεί να απευθυνθεί σε στιγμές ανάγκης. Ο καλύτερος υποστηρικτής της είναι η μικρότερη αδελφή της.

@remibader You're never alone 🩷 @Selena Gomez ♬ original sound - Remi Jo

«Μου αρέσει να μιλάω με την αδελφή μου. Είναι 11 ετών και στην πραγματικότητα είναι πολύ γλυκιά και αθώα και με κάνει να αισθάνομαι πολύ προσγειωμένη», τόνισε η Σελίνα Γκόμεζ και επισήμανε πως μερικές φορές, της αρέσει να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της. «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό όταν απλά δεν μιλάω σε κανέναν και μένω μόνο με τον εαυτό μου».

«Ποιο είναι το ένα πράγμα που έλεγες θα σε κάποιον που παλεύει με την ψυχική του υγεία;», τη ρώτησε στο τέλος η Ρέμι Μπάντερ. «Θα του έλεγα ότι σίγουρα δεν είναι μόνος. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε δυστυχώς σε πολύ σκοτεινούς καιρούς και ελπίζω να βρεις ένα μέρος και έναν άνθρωπο. Αν χρειάζεσαι να επικοινωνήσεις με κάποιον, θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να αναζητήσεις βοήθεια».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.