CELEBRITIES

Η Ντέμι Μουρ μιλά για τον Μπρους Γουίλις: “Η ασθένεια είναι αυτό που είναι και εσύ πρέπει να το αποδεχτείς”


JTeam

14 Οκτωβρίου 2024

Η Ντέμι Μουρ μιλά για τον Μπρους Γουίλις: “Η ασθένεια είναι αυτό που είναι και εσύ πρέπει να το αποδεχτείς”
Splash by Ideal Image
Η Ντέμι Μουρ μίλησε για την κατάσταση υγείας του Μπρους Γουίλις, ο οποίος έχει διαγνωστεί με αφασία και άνοια

Η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις μπορεί να πήραν διαζύγιο το 2000, όμως η σχέση τους παραμένει άριστη. Οι δυο τους μοιράστηκαν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους, απέκτησαν παιδιά, ωστόσο αργότερα αποφάσισαν πως θα είναι καλύτερο να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Παρ’όλα αυτά, ήταν και είναι μια αγαπημένη οικογένεια.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η Ντέμι Μουρ έδωσε το «παρών» στο κινηματοαφικό φεστιβάλ Hamptons 2024, κατά τη διάρκεια του οποίου τιμήθηκε με το βραβείο «Career Achievement in Acting Award». Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της αναφέρθηκε στον Μπρους Γουίλις, αποκαλύπτοντας πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Η Ντέμι Μουρ μιλάει για την υγεία του Μπρους Γουίλις

«Ξέρω ότι το έχω πει ξανά στο παρελθόν αυτό. Η ασθένεια είναι αυτό που είναι και νομίζω ότι εσύ πρέπει να το αποδεχτείς. Εκεί που βρίσκεται είναι σταθερός. Εγώ πάντα ενθάρρυνα να συναντάς τους ανθρώπους στο σημείο ζωής που βρίσκονται. Με το να μένεις στο πώς ήταν παλιά, χάνεις τον χρόνο σου. Όταν κρατάς αυτό που ήταν, νομίζω ότι είναι ένα χαμένο παιχνίδι. Όταν, όμως, εμφανίζεσαι για να τους συναντήσεις εκεί που βρίσκονται, υπάρχει χαρά και γλυκύτητα», ανέφερε η Ντέμι Μουρ.

Η τελευταία φορά που τον επισκέφθηκε ήταν την προηγούμενη εβδομάδα συνοδευόμενη από την εγγονή της. «Και να μπορούμε να μοιραζόμαστε με ό,τι έχουμε, για όσο καιρό το έχουμε», είπε για τον χρόνο που περνάει με τον πρώην σύζυγό της. Η Ντέμι Μουρ έχει σταθεί πολύ στον Μπρους Γουίλις σε αυτή την περιπέτεια που περνά με την υγεία του, προσπαθώντας να βρίσκεται κοντά του όσο πιο συχνά γίνεται.

Ο ηθοποιός έχει αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία δύο χρόνια και έχει εστιάσει στην ανάρρωσή του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.