CELEBRITIES

Άσλεϊ Γκράχαμ: Στην αρχή, δίστασε να αποδεχτεί την πρόταση για το show της Victoria's Secret - Γιατί αναθεώρησε


JTeam

17 Οκτωβρίου 2024

Άσλεϊ Γκράχαμ: Στην αρχή, δίστασε να αποδεχτεί την πρόταση για το show της Victoria's Secret - Γιατί αναθεώρησε
GETTY IMAGES
Η Άσλεϊ Γκράχαμ περιέγραψε τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση να περπατήσει στο fashion show της Victoria’s Secret

Το fashion show της Victoria’s Secret επέστρεψε πέντε χρόνια μετά το cancel, παρουσιάζοντας τη νέα εποχή του brand μακριά από στερεότυπα και μικρά sizes. Μοντέλα, που το όνομά τους είναι συνυφασμένο με το show, βρέθηκαν ξανά στο catwalk, ενώ άλλα έκαναν το ντεμπούτο τους. Ανάμεσά τους η Άσλεϊ Γκράχαμ.

Το plus size μοντέλο εμφανίστηκε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret με δαντελωτά μαύρα εσώρουχα, μακρύ κιμονό και φτερά, αποτελώντας μέλος αυτού του «rebranding» που στόχευε να κάνει η εταιρεία. Η Άσλεϊ Γκράχαμ συνέβαλε σε αυτή τη «νέα γνωριμία», τονίζοντας γι’ ακόμα μια φορά πως η μόδα είναι για όλους και ξεπερνά τα νούμερα και τα καλούπια.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ εξηγεί γιατί συμμετείχε στο show της Victoria's Secret

Μετά το τέλος του fashion show, η Άσλεϊ Γκράχαμ μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους 21.000.000 followers της, αναφέροντας τους λόγους που αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση και να περπατήσει στην πασαρέλα με τα εσώρουχα του δημοφιλούς brand, μετά την επιστροφή του.

«Όταν μου έγινε η πρόταση για το fashion show της Victoria’s Secret, θα είμαι ειλικρινής - δίστασα. Για χρόνια, πίστευα ότι το brand δεν απευθύνεται σε εμένα. Το όραμά τους για ομορφιά ήταν “στενό”, λες και όλα όσα δημιουργούσαν ήταν μόνο για ένα είδος σώματος και αυτό δεν ήταν το δικό μου. Αλλά αφού μίλησα με την ομάδα της Victoria’s Secret, είδα πραγματική αλλαγή.

Ήταν ενθουσιασμένη που με είχε στο σόου και με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα είναι μόνο για μια φορά. Τα μοντέλα με καμπύλες δεν είναι απλά ένα σύμβολο της Victoria’s Secret, αλλά ένα μέρος της επανάστασης της ποικιλομορφίας του σώματος. Μοιράστηκαν τη δέσμευσή τους να αγκαλιάσουν την ποικιλομορφία του σώματος με διαρκή, ουσιαστικό τρόπο. Οπότε, είπα ναι. Είπα ναι, για να εκπροσωπήσω όλες μας. Και αυτό είναι ένα “ταξίδι” που είμαι υπερήφανη να περπατήσω», έγραψε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.