CELEBRITIES

Στο μυαλό της Τζένιφερ Λόπεζ: Να τι έχει βάλει σκοπό να κάνει μετά το διαζύγιό της από τον Μπεν Άφλεκ


JTeam

19 Οκτωβρίου 2024

Στο μυαλό της Τζένιφερ Λόπεζ: Να τι έχει βάλει σκοπό να κάνει μετά το διαζύγιό της από τον Μπεν Άφλεκ
Instagram
Η μεγάλη επιθυμία της Λατίνας σταρ που θέλει όσο τίποτα να γίνει πραγματικότητα

Η Τζένιφερ Λόπεζ μετά τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ, μια είδηση που αποτέλεσε τη Νο 1 στο χώρο της παγκόσμιας σόου μπιζ, προσπαθεί όπως είναι λογικό και επόμενο να βρει ακόμα τα πατήματά της.

Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από τότε που άρχισε να ζει ξανά ως μια single μητέρα δύο παιδιών, επιθυμώντας να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους, αλλά την ίδια στιγμή το μυαλό της δεν έχει φύγει στιγμή από την καριέρα της και την επόμενη κίνησή της.

Αυτή αφορά στο εξής: Το να φτιάξει ένα νέα μουσικό άλμπουμ με μια «μεγάλη χορευτική επιτυχία». Πηγή τόνισε στην Page Six ότι «η Τζένιφερ Λόπεζ ψάχνει παντού για ένα νέο επιτυχημένο single» που θα την ανεβάσει ξανά στον αφρό της δημοσιότητας -για τη δουλειά της αυτή τη φορά και όχι για την προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα η Λατίνα σταρ έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τραγουδοποιούς και παραγωγούς, αναθέτοντάς τους να της βρουν ένα τραγούδι που θα σκαρφαλώσει στην κορυφή των charts και θα κάνει όλους όσους το ακούν να λικνίζονται στο ρυθμό του.

Jenny.Gr
Instagram

«Η προτεραιότητά της από άποψη καριέρας είναι η μουσική. Δεν έχει νόημα να ασχοληθεί με αυτό εκτός και αν είναι μεγάλο -σε αυτό συμφωνούν και οι μουσικοί κριτικοί, αφού τοντίζουν ότι χρειάζεται το μεγάλο μπαμ», αναφέρει επίσης το δημοσίευμα.

Θα καταφέρει να ξεπεράσει την αποτυχία του «This Is Me… Now»;

Και γιατί ακριβώς λέγεται αυτό; Μα φυσικά επειδή το τελευταίο της άλμπουμ, «This Is Me… Now» που ήταν εμπνευσμένο από την επανασύνδεση και τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ, δεν πήγε καθόλου καλά.

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2024 αλλά δεν κατάφερε να μπει στο top 20, κάνοντας το ντεμπούτο του στο απογοητευτικό νούμερο 38 του Billboard Top 200.

Όσον αφορά στα σχόλια όλων, είτε αυτά προέρχονταν από ανρθώπους που ασχολούνταν με τη μουσική και ήταν η δουλειά τους, είτε από τους φαν της, ήταν απογοητευτικά.

Jenny.Gr
Instagram

Για να δούμε, θα καταφέρει να ανατρέψει την όλη κατάσταση και να πρωταγωνιστήσει ξανά στον μουσικό χώρο;

Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.