CELEBRITIES

Το αντίο του Σάιμον Κάουελ στον Λίαμ Πέιν: "Νιώθω άδειος. Κάθε δάκρυ που έχω χύσει είναι μια ανάμνησή σου"


JTeam

20 Οκτωβρίου 2024

Το αντίο του Σάιμον Κάουελ στον Λίαμ Πέιν: "Νιώθω άδειος. Κάθε δάκρυ που έχω χύσει είναι μια ανάμνησή σου"
Splash by Ideal Image
«Ποτέ δεν ξέρεις πώς αισθάνεσαι για κάποιον μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο», έγραψε στην ανάρτησή του

Ο ξαφνικός και τραγικός θάνατος του Λίαμ Πέιν λίγες ημέρς πριν, έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Ο τραγουδιστής και πρώην μέλος των επιτυχημένου συγκροτήματος, One Direction έφυγε από τη ζωή πέφτοντας από το μπαλκόνι ξενοδοχείου που διέμενε στο Μπουένο Άιρες της Αργεντινής.

Ο διάσημος παραγωγός, Σάιμον Κάουελ, τον αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση που έκανε στα social media.

Μεταξύ άλλων έγραψε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν ξέρεις πώς αισθάνεσαι για κάποιον μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο. Λίαμ, είμαι συντετριμμένος. Νιώθω άδειος. Θέλω να ξέρεις πόσο σε αγαπούσα και σε σεβόμουν. Κάθε δάκρυ που έχω χύσει είναι μια ανάμνησή σου».

Και φυσικά θυμήθηκε τις στιγμές που είχαν περάσει μαζί, προσθέτοντας: «Βγήκα έξω σήμερα και σκέφτηκα τις πολλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Και ήθελα να σου πω αυτό που πάντα έλεγα σε όσους με ρωτούσαν: ''Πώς είναι ο Λίαμ;'' Και τους έλεγα ότι ήσουν ευγενικός, αστείος, ταλαντούχος και αφοσιωμένος στους θαυμαστές σου».

Jenny.Gr
Instagram

Στην πορεία αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που είδε στη σκηνή του μουσικού show τον Λίαμ Πέιν, όταν ήταν μόλις 14 ετών και του είχε πει ότι δεν ήταν ακόμα η στιγμή του.

Ωστόσο, εκείνος δεν το έβαλε στιγμή κάτω, δούλεψε ακόμα πιο πολύ τη φωνή του και επέστρεψε και σε λίγους μήνες όλος ο κόσμος τον γνώρισε.

Επίσης έκανε λόγο και για την τελευταία φορά που συναντήθηκαν, όταν πέρασαν χρόνο απλά συζητώντας για τις χαρούμενες στιγμές που είχαν ζήσει μαζί. «Ήσουν τόσο περήφανος που ήσουν πατέρας. Ο γιος σου, Μπέαρ, έχει το χαμόγελο και τη λάμψη στα μάτια σου».

Jenny.Gr
Splash / MassaiWarrior

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στους One Direction, υπογραμμίαζοντας: «Πάντα σας έβλεπα σαν αδέρφια. Και τώρα, Λίαμ, βλέπω τον αντίκτυπο που είχες σε τόσους ανθρώπους. Έφυγες πολύ νωρίς».

Εδώ να σε ενημερώσουμε πώς οι οντισιόν του Britain’s Got Talent ακυρώθηκαν στη μνήμη του Λίαμ Πέιν.

Δες τη δημοσίευση του Σάιμον Κάουελ για τον Λίαμ Πέιν:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS