CELEBRITIES

Η 75χρονη Βέρα Γουάνγκ αποκαλύπτει το τρίπτυχο της μακροζωίας: Λίγη κρέμα προσώπου, ντόνατς και πολύς ύπνος


JTeam

21 Οκτωβρίου 2024

Η 75χρονη Βέρα Γουάνγκ αποκαλύπτει το τρίπτυχο της μακροζωίας: Λίγη κρέμα προσώπου, ντόνατς και πολύς ύπνος
Splash by Ideal Image
Η Βέρα Γουάνγκ μοιράστηκε τα beauty tips της

Η Βέρα Γουάνγκ έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στον χώρο της μόδας, βάζοντας τη δική της σφραγίδα μέσα από το brand της. Στα 75 χρονια της, πλέον, έχει καταφέρει να βρει τα δικά της μυστικά για μακροζωία, τα οποία σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε προφανή.

Μιλώντας στο «Page Six», η Βέρα Γουάνγκ αναφέρθηκε στα beauty tips, λέγοντας πως το skincare της ήταν και παραμένει minimal. «Είμαι αρκετά απλή στη ρουτίνα μου, πρέπει να το πω. Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι Ασιάτισσα, αλλά πάντοτε ήμουν έτσι», παραδέχτηκε η σχεδιάστρια μόδας. «Σαπούνι, λίγο καθαριστικό, αλλά δεν κάνω 18 βήματα. Ξέρω ότι αυτό είναι που πρέπει να κάνω τώρα, αλλά ποτέ δεν ήταν μέρος της ζωής μου», διευκρίνισε.

Στη συνέχεια, η Βέρα Γουάνγκ ξεκαθάρισε πως ασχολείται πολύ με την υγεία της - σωματική και ψυχική - αφού όλα ξεκινούν από μέσα μας. «Έχω ισορροπία σε αυτό το κομμάτι. Δουλεύω σκληρά. Η ψυχική και η σωματική υγεία είναι πολύ σημαντικά πράγματα. Η ίδια, μάλιστα, σχολίασε πως μπορεί να είναι 75 χρονών, ωστόσο μέσα της νιώθει ακόμα 20.

Σε αντίθεση με άλλους celebrities που κοιμούνται λίγο, η Βέρα Γουάνγκ υποστήριξε πως ένα ακόμα μυστικό της για μακροζωία είναι ο ύπνος. Η σχεδιάστρια μόδας κρίνει απαραίτητο να κοιμόμαστε οκτώ ώρες κάθε βράδυ, αφού - όπως λέει - δεν νιώθει υγιής αν κοιμηθεί λιγότερο. Η επιστήμη άλλωστε συμφωνεί μαζί της.

Τέλος, όσον αφορά στο κομμάτι της διατροφής, η Βέρα Γουάνγκ δεν είναι αυστηρή ούτε απόλυτη με τις επιλογές της. Όπως αποκάλυψε, το πρόγραμμα της διατροφής της είναι «ελαστικό» και βασίζεται στον κανόνα «όλα με μέτρο». Η σχεδιάστρια μόδας παραδέχτηκε ότι τρώει junk food, ντονατς, πίνει αλκοόλ, όχι, όμως σε καθημερινή βάση.

«Μου αρέσει γιατί είναι απλό. Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι. Όταν είσαι πολύ απασχολημένος και έχεις γεμάτο πρόγραμμα, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι εύκολα», εξήγησε αναφερόμενη στο junk food.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS