CELEBRITIES

O βασιλιάς Κάρολος δέχτηκε επίθεση από γερουσιάστρια: «Δεν είσαι ο βασιλιάς μου, είσαι γενοκτόνος»


JTeam

21 Οκτωβρίου 2024

O βασιλιάς Κάρολος δέχτηκε επίθεση από γερουσιάστρια: «Δεν είσαι ο βασιλιάς μου, είσαι γενοκτόνος»
Splash News
«Αυτή δεν είναι η γη σου, δεν είσαι ο βασιλιάς μου», φώναζε η 51χρονη γυναίκα στον βασιλιά Κάρολο

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στο κοινοβούλιο της Αυστραλίας στην Καμπέρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου. Ενώ ο μονάρχης της Βρετανίας βρισκόταν στο βήμα και εκφωνούσε τον λόγο του, μια γυναίκα κατευθύνθηκε προς το μέρος του φωνάζοντας και τον διέκοψε, προκαλώντας αναστάτωση.

Πρόκειται για την 51χρονη Λίντια Θόρπ, η οποία έκανε φραστική επίθεση στον βασιλιά Κάρολο, χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Η γερουσιάστρια άρχισε να φωνάζει και να πετάει τα «βέλη» της κατά του, δημιουργώντας μια περίεργη ατμόσφαιρα μέσα στο κοινοβούλιο.

Ο βασιλιάς Κάρολος θύμα λεκτικής επίθεσης

«Αυτή δεν είναι η χώρα σου», φώναξε η Λίντια Θορπ, όμως δεν σταμάτησε εκεί. «Δεν είσαι ο βασιλιάς μου. Διαπράξατε γενοκτονία εναντίον του λαού μας. Δώστε μας πίσω ό,τι μας κλέψατε. Καταστρέψατε τη γη μας. Είσαι γενοκτόνος. Αυτή δεν είναι η γη σου», είπε εκνευρισμένη και με έντονο ύφος.

Τότε, οι άνδρες της ασφάλειας προσπάθησαν να τη σταματήσουν και να τη βγάλουν έξω από την αίθουσα, ώστε να συνεχιστεί κανονικά η ομιλία του βασιλιά Καρόλου και να επέλθει η ηρεμία. Η 51χρονη γυναίκα δεν πρόβαλε ιδιαίτερη αντίσταση και λίγο πριν εξέλθει από τον χώρο, φώναξε: «Γ**ω την αποικία σου».

Η Λίντια Θορπ δεν κατάφερε να πλησιάσει τον βασιλιά Κάρολο, αφού πλήθος κόσμου βρισκόταν μπροστά από το βήμα, ωστόσο, για λίγα λεπτά, όλη η προσοχή ήταν επάνω της. Τη στιγμή της φραστικής επίθεσης, ο βασιλιάς Κάρολος συνομιλούσε με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, δείχνοντας αδιάφορος και αποφεύγοντας να δώσει σημασία στα λεγόμενα της κυρίας.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.