Γιατί όλο το Instagram ασχολείται με το μπικίνι της Amanda Cerny;

Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018
43648531_191356548446380_1053853536837397798_n_1.jpg

Kαταρχάς επιτρέπεται να ρωτήσετε ποια είναι η Amanda Cerny. Eίναι ηθοποιός και Instagram Celebrity (αυτό πλέον θεωρείται κανονικό επάγγελμα;) η οποία γνώρισε πρώτα επιτυχία μέσω του Vine και πλέον έχει εκατομμύρια followers στο Instagram και στο Youtube. 

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία λέει ότι όποιος θέλει, θα την βρει στη χώρα που όλοι οδηγούν ηλεκτρικά καρτ για golf, μπορείς να γίνεις φίλος με τεράστιες χελώνες, και το κρασί αναβλύζει από πηγές. Περισσότερο από το χιούμορ της όμως, την προσοχή έχει τραβήξει το μαύρο της μπικίνι, το οποίο πραγματικά μοιάζει σα να έχει φτιαχτεί για αυτήν, καθώς αναδεικνύει τέλεια το σώμα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A land where everyone drives electric golf carts, giant turtles become your best friends and wine flows into goblets from nearby babbling creeks. That’s where you can find me!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Cerny (@amandacerny) στις

Πολύ συντομα, οι fans αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για το ίδιο μπικίνι το οποίο η Cerny φοράει και στην τολμηρή φωτογραφία που ανέβασε πριν μερικές μέρες, στην οποία ο σύντροφός της κρατάει τα οπίσθιά της, αλλά και σε διάφορες παλιότερες φωτογραφίες της, στις οποίες φαίνεται το πραγματικά άψογο σώμα της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relax and Embrace your holiday season gains. New Year resolutions @cernyfit coming soon???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Cerny (@amandacerny) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey bartender, after my Moscow mule let me get a sex on the beach ?? ( TAG YOUR DREAM BARTENDER ???)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Cerny (@amandacerny) στις

Το κοινό της σίγουρα λατρεύει όλα τα posts της που αφορούν τα τελευταία ψυχαγωγικά projects της, το χιούμορ της και τις αναρτήσεις της για fitness, όμως ακόμα περισσότερο έχει λατρέψει τα posts με το μαύρο μπικίνι.