CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα βήματα χορού που πρέπει να ξέρει κάθε άντρας


JTeam

25 Οκτωβρίου 2022

Τα βήματα χορού που πρέπει να ξέρει κάθε άντρας
Θέλετε να μάθετε να χορεύετε ξεκινώντας από τα βασικά βήματα;

Ίσως σκέφτεστε ότι ο χορός είναι κάτι ξεπερασμένο και δεν τον χρειάζεστε στη ζωή σας, εμείς ερχόμαστε να σας πούμε το αντίθετο: o χορός δίνει αυτοπεποίθηση και κάνει έναν άντρα πιο γοητευτικό! Τι θα λέγατε λοιπόν να το ξανασκεφτείτε;

Ακόμη και αν δεν έχετε πολλές ευκαιρίες να χορέψετε, αξίζει να μάθετε τα βασικά βήματα για να εντυπωσιάσετε τη παρτενέρ σας. Έτσι, στον επόμενο γάμο που θα παρευρεθείτε, θα καταπλήξετε τα πλήθη με τις χορευτικές σας ικανότητες.

Μαθαίνοντας να χορεύεις, σε βοηθάει να βελτιώσεις το συντονισμό και τον έλεγχο του σώματός σου. Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι ο παγκοσμίου φήμης μάστερ πολεμικών τεχνών Bruce Lee ήταν πρωταθλητής του Chachacha; Ο χορός είναι μια πολύ καλή αερόβια άσκηση και είναι πολύ πιο διασκεδαστική από το διάδρομο του γυμναστηρίου.

Η παρακάτω εικόνα σας δείχνει τα steps που πρέπει να κάνετε. Φυσικά, το να νιώσετε και το ρυθμό της μουσικής ενισχύει ακόμη πιο πολύ την εικόνα σας.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.