CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα 5 στυλιστικά λάθη που δεν πρέπει να κάνει ποτέ ένας άντρας


JTeam

7 Ιανουαρίου 2023

Τα 5 στυλιστικά λάθη που δεν πρέπει να κάνει ποτέ ένας άντρας
Pexels
Ποια είναι τα 5 στυλιστικά λάθη που δεν πρέπει να κάνει ποτέ ένας άνδρας; Διάβασε παρακάτω και σώσε το στυλ σου!

Η μόδα έχει λιγότερους κανόνες από ότι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Τις περισσότερες φορές «οι κανόνες» για το ανδρικό στυλ είναι απλώς κατευθυντήριες γραμμές και γίνονται προσωπικές προσαρμογές όπου χρειάζεται.

Τώρα όμως θα μιλήσουμε για τους 5 βασικούς κανόνες, που ο θρύλος λέει ότι αν τους καταπατήσεις χάνεις όλα τα σωσμένα παιχνίδια στο playstation. Άρα δεν μπορείς και δεν πρέπει να τους καταπατήσεις και αν το κάνεις οι πιθανότητες να φαίνεσαι κάπως -θα το πω ευγενικά- ασουλούπωτος, είναι πολλές!

Δεν έχει σημασία αν είσαι ο Γιώργος από το γραφείο ή ο George ο Clooney, διότι κανένας δεν είναι τόσο στυλάτος που να βγει κούκλος κάνοντας αυτά τα λάθη.

Jenny.Gr
Pexels

1. Να φοράς ζώνη με τιράντες

Οι τιράντες κρατάνε το παντελόνι σου. Και η ζώνη επίσης. Τι τα θέλεις και τα δυο; Εκτός του ότι δεν είναι σωστό, αποκτάς και 3 γραμμές ξεκάρφωτες, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται ένα τετράγωνο στην μέση του κορμού σου. Σε κάνει να φαίνεσαι παχύς και φαρδύς!

2. Αταίριαστες κάλτσες και παντελόνι


Ένα λάθος που συμβαίνει δυστυχώς αρκετά. Οι περισσότεροι για κάποιο λόγο προσπαθούν να σετάρουν τις κάλτσες τους με τα παπούτσια τους. Όσον αφορά τις κάλτσες μπορούν είτε να είναι διακριτικές και να «χάνονται» στο χρώμα του παντελονιού, είτε να είναι έντονες και να κάνουν ένα statement.

3. Σηκωμένος γιακάς


Θανάσιμο αμάρτημα! Ο γιακάς του πουκαμίσου ή του πόλο σου πρέπει οπωσδήποτε να είναι στη θέση του. Οι μύτες του γιακά να βλέπουν κάτω και αν φοράς σακάκι και ο γιακάς σου πετάγεται έξω από τα πέτα, τότε χρειάζεσαι μικρότερο γιακά.

4. Λάθος κούμπωμα σακακιού

Εδώ λάθη γίνονται, αλλά συνήθως είναι επειδή υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί κανόνες για τόσα διαφορετικά σακάκια. Στα σακάκια ποτέ δεν κουμπώνουμε όλα τα κουμπια, εκτός και αν το σακάκι είναι σταυρωτό. Αν έχει ένα κουμπί, τότε οκ, το κουμπώνεις, αν έχει δύο κουμπιά, τότε κουμπώνεις το πάνω και αν έχει τρία, τότε κουμπώνεις το μεσαίο.

5. Λάθος ζώνη με λάθος παπούτσια

Ο γενικός κανόνας θέλει τη ζώνη να έχει το ίδιο χρώμα με τα παπούτσια. Δε χρειάζεται να είναι από το ίδιο δέρμα, αλλά ποτέ μαύρη ζώνη με καφέ παπούτσια ή το αντίστροφο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS