CELEBRITIES MEN’S POINT

Μάθε ποια fashion trends πρέπει να αποφύγεις το 2023 (και γενικότερα)


JTeam

17 Ιανουαρίου 2023

Μάθε ποια fashion trends πρέπει να αποφύγεις το 2023 (και γενικότερα)
unsplash
Υπάρχουν πολλά fashion trends κάθε χρόνο και μόνο λίγα από αυτά αξίζουν να τα φορέσεις. Εδώ όμως θα μάθεις ποια να αποφύγεις, ώστε να μη καταλήξεις να σκέφτεσαι «Πώς ήμουν έτσι;» μετά από ένα δύο χρόνια!

Η αλήθεια είναι ότι τα trends έχουν σημασία, επηρεάζουν τι διαφημίζεται και τι είναι διαθέσιμο στα καταστήματα για αγορά. Υπάρχει η τάση να παρασυρόμαστε να τα αγοράσουμε εξαιτίας του hype που έχουν και όχι γιατί ξέρουμε που και πότε να τα φορέσουμε.

Φυσικά κάποια από αυτά τα trends καταλήγουν να γίνονται κλασικά και να έχουν μια μακροχρόνια πορεία στη μόδα, ενώ άλλα απολαμβάνουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογεί και κρύβονται στο λαγούμι τους.

Οι περισσότεροι αν κοιτάξουμε λιγάκι στο παρελθόν μας, θα βρούμε σίγουρα στυλιστικές στιγμές που θα λέγαμε τώρα «Μα καλα, τι σκεφτόμουν όταν το φορούσα; Καθρέφτη δεν είχα;».

Ακριβώς για αυτό λοιπόν, θα σε βοηθήσω να αποφύγεις τα χειρότερα fashion trends και να μη χρειαστεί να αναφωνήσεις ξανά «Πώς ήμουν έτσι;!».

Jenny.Gr
unsplash

1. Απέφυγε τα oversized κοστούμια

Πραγματικά σε παρακαλώ μη σε παρασύρει η μόδα, που έχει την τάση να επιστρέφει σαν την παλιά εμμονική πρώην σου. Την είδαμε στα 80’s και δυστυχώς τη βλέπουμε και φέτος, αλλά συγνώμη αυτή η τάση ταιριάζει μόνο σε γυναικείες σιλουέτες.

2. Απέφυγε τα πολύ in fashion χρώματα

Κάθε χρόνο οι σχεδιαστές έχουν την τάση να βγάζουν την χρωματική παλέτα της χρονιάς και να «πετάνε στα σκουπίδια» την παλιά. Καλό θα είναι να μην παρασύρεσαι από τα πολύ in fashion χρώματα, τα οποία απλά θα σου μείνουν στο συρτάρι μετά από το πολύ δύο χρόνια.

3. Απέφυγε τα πολύ φαρδιά παντελόνια

Όσον αφορά τα πολύ φαρδιά παντελόνια, αν δεν είσαι ο MC Hammer τότε «You can't touch this». Ειλικρινά να θυμάσαι ότι η εφαρμογή είναι το κλειδί για ένα προσεγμένο look.

4. Απέφυγε το total δερμάτινο outfit

Ναι, το δερμάτινο σακάκι είναι sexy και κλασικό, αλλά ένα total δερμάτινο outfit είναι παρωχημένο και παραπέμπει σε rock star, που ας το παραδεχτούμε οι πιθανότητες να είσαι είναι ελάχιστες.

5. Απέφυγε τα πολλά floral

Φυσικά και μια floral γραβάτα ή ένα floral πουκάμισο είναι διαχρονικά, αλλά ένα floral κοστούμι ή ένα floral παντελόνι δεν είναι. Μπορείς να το φορέσεις μια φορά, αν φυσικά το υποστηρίζεις, και μετά θα το θάψεις στην ντουλάπα σου (και καλά θα κάνεις).

6. Απέφυγε τα κολλητά

Ας το παραδεχτούμε, ο όρος «κολλητά» στα ανδρικά ρούχα, είναι μια άλλη λέξη για το «μικρά». Τι και αν έχεις κοπιάσει να χτίσεις αυτό το κορμί; Όταν φοράς ρούχα που μοιάζουν με δεύτερο δέρμα πάνω σου, σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι στυλάτο και όπως είπαμε και παραπάνω η εφαρμογή είναι το κλειδί για ένα προσεγμένο look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS