CELEBRITIES MEN’S POINT

5 πρακτικοί τρόποι που θα σε κάνουν άμεσα πιο ελκυστικό στις γυναίκες


JTeam

21 Ιανουαρίου 2023

5 πρακτικοί τρόποι που θα σε κάνουν άμεσα πιο ελκυστικό στις γυναίκες
Basic συμβουλές που ίσως και να έχεις ξεχάσει, αλλά κάνουν τη διαφορά

Το φλερτ είναι μια τέχνη η οποία διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι περισσότερο θέμα χημείας, αλλά και το πόσο τελικά θα ταιριάξεις με αυτή που σε ενδιαφέρει. Επομένως δεν υπάρχουν λάθος και σωστά. Υπάρχουν όμως μερικές συμβουλές και πρακτικά tips τα οποία μπορείς να ακολουθήσεις, και έχουν την αποδοχή από τον γυναικείο πληθυσμό. Και μάλιστα, όχι απλά την αποδοχή, αλλά αυτόματα μπορείς να γίνεις πιο ελκυστικός:

Φόρεσε το άρωμα σου

Βρες το άρωμα που αγαπάς και σου ταιριάζει, και χωρίς να το παρακάνεις μη το αποχωρίζεσαι. Οι γυναίκες δίνουν μεγάλη βάση στις αισθήσεις τους, έστω και υποσυνείδητα. Μια ευχάριστη και φρέσκια μυρωδιά, θα είναι πάντα plus.

Πρόσεξε τη στάση του σώματος σου

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εμφάνιση σου, το πως στέκεσαι στο χώρο. Η γλώσσα του σώματος σου μιλάει από μόνη της και γι' αυτό είναι καλό να δείχνεις την αυτοπεποίθηση σου και τη σιγουριά σου, ακόμη και από μικρές κινήσεις.

Μη περνάς όρια στην επικοινωνία

Όταν πρόκειται να πλησιάσεις εκείνη που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, καλό είναι να έχεις αντίληψη και να δεις μέχρι που "σε παίρνει". Ο σεβασμός πάντα κερδίζει και πολλές φορές, λόγω του στρες της ώρας, μπορεί να το ξεχνάς. Αντιστοίχως, σε περίπτωση που προσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο διαδικτυακά, αν τυχόν δεν πάρεις την απάντηση που θες, τότε καλύτερα να μην επιμείνεις.

Δώσε έμφαση στο ντύσιμο σου

Δεν έχει καμία σημασία το πόσο κοστίζουν τα ρούχα σου, έχει όμως σημασία να γνωρίζεις τι σου ταιριάζει και τι αναδεικνύει το σωματότυπο σου. Επέλεξε ρούχα, στα οποία νιώθεις άνετος και με αυτοπεποίθηση. Θα βγει και προς τα έξω ότι αισθάνεσαι και το πιθανότερο είναι να αποσπάσεις και το βλέμμα που επιθυμείς.

Μη ξεχνάς να χαμογελάς

Όλα είναι θέμα διάθεσης και ψυχολογίας, κάτι αισιόδοξο και ευχάριστο θα σου προσφέρει το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Πάρα πολλές έρευνες έχουν αποδείξει πως η καλή διάθεση και το χαμόγελο, θα σε κάνει αυτόματα πιο ελκυστικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS