CELEBRITIES MEN’S POINT

Ποιες είναι οι διαφορές ενός κοστουμιού και ενός σμόκιν


JTeam

22 Ιανουαρίου 2023

Ποιες είναι οι διαφορές ενός κοστουμιού και ενός σμόκιν
pexels
Αν μάθετε που να φοράτε το κάθε ένα, τότε θα ανήκετε για πάντα στο club των καλοντυμένων!

Υπάρχουν πολλοί άντρες, οι οποίοι δυστυχώς κάνουν το λάθος να φορέσουν ένα απλό κοστούμι σε ένα black-tie event.

Συγνώμη που σας χαλάμε τη φούσκα σας, αλλά δεν έχει καμία σημασία πόσο πληρώσατε για το κοστούμι ή πόσο καλά ραμμένο είναι ή αν είναι ραμμένο στο χέρι. Το να φορέσετε κοστούμι σε ένα black-tie event είναι λάθος. Το μόνο που μπορείτε να φορέσετε είναι το σμόκιν.

Jenny.Gr
pexels

Το λάθος όμως αυτό είναι εύκολο να γίνει, ειδικά αν δεν γνωρίζετε τις σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε ένα κοστούμι και σε ένα σμόκιν.

Αν λοιπόν δεν θα θέλατε να κάνετε το ίδιο λάθος και εσείς, διαβάστε τις παρακάτω διαφορές μεταξύ ενός κοστουμιού και ενός σμόκιν.

Η επισημότητα

Τα σμόκιν σχεδιάστηκαν ειδικά ώστε να φοριούνται σε επίσημες εκδηλώσεις και σε black-tie events. Μπορείτε να φορέσετε κοστούμι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά όταν φοράτε ένα σμόκιν περνάτε το μήνυμα: «Η συγκεκριμένη στιγμή είναι πολύ σημαντική».

Η φορεσιμότητα

Ένα κοστούμι μπορείς να το φορέσεις με αθλητικά παπούτσια, με ζιβάγκο, με απλό μπλουζάκι, με μποτάκια και γενικά μπορείτε να «παίξετε» μαζί του. Αυτό δεν μπορεί με τίποτα να συμβεί και με σμόκιν. Το σμόκιν είναι ένα πολύ συγκεκριμένο ρούχο, το οποίο παίρνει ελάχιστες παραλλαγές και το φοράτε με συγκεκριμένα παπούτσια και παντελόνι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.