CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα 5 tips για ένα επιτυχημένο outfit στο πρώτο ραντεβού


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2023

Τα 5 tips για ένα επιτυχημένο outfit στο πρώτο ραντεβού
Pexels
Πρώτο ραντεβού και στρες

Ναι, όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση και όλοι θα βρεθούμε. Το να είσαι αγχωμένος με το τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού είναι μια συνήθης συνθήκη, αλλά το καλό είναι ότι μπορεί να ξεπεραστεί. Πώς; Με τα 5 tips που σας δίνουμε στην παρακάτω λίστα το να ετοιμαστείς για το πρώτο ραντεβού θα σου φαίνεται piece of cake, που λένε και οι Άγγλοι.

Jenny.Gr
Pexels

1. Το look

Τα look σου, άρα και τα ρούχα σου πρέπει να αποπνέουν την προσωπικότητά σου. Δηλαδή αν είσαι άνθρωπος που φοράς πουκάμισα και τσίνο παντελόνια, δεν υπάρχει λόγος να εμφανιστείς στο ραντεβού με φούτερ και σκισμένο τζιν.

2. Τα αξεσουάρ

Όσο λιγότερα αξεσουάρ, τόσο το καλύτερο. Δεν χρειάζονται πολλά βραχιόλια, κρεμαστά ή γραβάτα και τιράντες. Ένα κομψό ρολόι είναι αρκετό.

3. Το ΟΧΙ

Μη φοράς ρούχα που φαίνονται οι μάρκες ή έχουν μεγάλα logo πάνω τους. Οι λόγοι είναι προφανείς.

4. Τα παπούτσια

Τα παπούτσια είναι σημαντικά. Τα παπούτσια πρέπει να ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύνολο. Το χρώμα, το στυλ και η ποιότητα των παπουτσιών είναι σημαντικά, όπως και το να είναι καθαρά.

5. Το απόλυτο tip

Και το καλύτερο tip που μπορεί να σου δώσει κάποιος: Να είσαι ο εαυτός σου και να αισθάνεσαι άνετα -διότι αυτό φαίνεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS