CELEBRITIES MEN’S POINT

Tι κούρεμα έχεις; Αυτό δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου


JTeam

19 Μαρτίου 2023

Tι κούρεμα έχεις; Αυτό δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου
BRIGHTSIDE
Έχεις κοντά, μακριά ή καθόλου μαλλιά;

Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο τελικά, ούτε και το μήκος των μαλλιών σου. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει το Brightside, το οποίο υποστηρίζει ότι τα μαλλιά σου μπορούν να φανερώσουν πολλά για το ποιος είσαι στην πραγματικότητα.

Άλλοι επιλέγουν να αφήσουν τα μαλλιά τους μακριά, άλλοι μέχρι το ύψος των ώμων, άλλοι υιοθετούν ένα κοντό κούρεμα, ενώ άλλοι τα αφήνουν στη τύχη τους και σε όποιο μήκος φτάσουν. Και επειδή τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο, ακόμη και το μήκος που επιλέγεις να αφήσεις στα μαλλιά σου, έχει να σου πει πολλά περισσότερα για τον χαρακτήρα σου απ' όσα περίμενες.

1. Κοντά μαλλιά

Jenny.Gr
BRIGHTSIDE

Σημάδι γοητείας, αρρενωπότητας αλλά και ζήλειας. Το συγκεκριμένο κούρεμα αν και αρκετά συχνό, θεωρείται ισχυρή ένδειξη υψηλής νοημοσύνης αλλά και ότι είσαι ένα άτομο που επιζητά την προσοχή και το ενδιαφέρον. Παράλληλα, δείχνει ότι έχεις πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ, κάτι το οποίο σε κάνει ακαταμάχητο.

2. Καθόλου μαλλιά

Jenny.Gr
BRIGHTSIDE

Αυτό δείχνει ότι λαμβάνεις εύκολα σωστές αποφάσεις και ξέρεις πολύ καλά τι θες από τη ζωή. Δεν επηρεάζεσαι και είσαι σταθερός χαρακτήρας. Το πιο δυνατό σου χαρτί είναι η πίστη και η αφοσίωση σου ενώ ποτέ δεν μένεις στη βιτρίνα αλλά αναζητάς το βάθος.

3. Μακριά μαλλιά

Jenny.Gr
BRIGHTSIDE

Ασκείς έντονη γοητεία και προκαλείς έντονες φαντασιώσεις στις γυναίκες. Το κούρεμα αυτό σου προσθέτει γοητεία και κερδίζεις αμέσως την προσοχή με το που μπαίνεις σε έναν χώρο.

4. Μεσαίου μήκους μαλλιά με αφέλειες στο πλάι

Jenny.Gr
BRIGHTSIDE

Διακατέχεσαι από τρυφερότητα και ρομαντισμό και ξέρεις να οργανώνεις εξαιρετικά τα πάντα στη ζωή σου. Είσαι γοητευτικός στις γυναίκες και αυτό που τις εξιτάρει περισσότερο, είναι η ευαισθησία σου και ό,τι κρύβει πτυχές που δύσκολα συναντούν στους άλλους.

5. Ψηλός κότσος

Jenny.Gr
BRIGHTSIDE

Αυτό δείχνει ότι δεν φοβάσαι να σου ασκούν κριτική κι έχεις πολλή αυτοπεποίθηση. Η προσωπικότητά σου έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και κάθε γυναίκα που μαγνητίζεται από την εμφάνισή σου, θέλει να ανακαλύψει καλύτερα τον εαυτό σου και κρυμμένες του πλευρές.

6. Πιο μακριά μαλλιά στο κέντρο και ξυρισμένα στα πλάγια

Jenny.Gr
BRIGHTSIDE

Ένα κούρεμα που σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους και που δείχνει πως έχεις πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα και στιλ. Σου αρέσει να καλλιεργείς το πνεύμα σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ζεις νέες εμπειρίες.

7. Χωρίστρα στη μέση

Jenny.Gr

Έχεις επιμονή, πείσμα και δουλεύεις σκληρά. Πραγματοποιείς όλους σου τους στόχους και δεν σου αρέσει να χάνεις. Ακολουθείς το ένστικτό σου και όπου σε βγάλει αφού λατρεύεις τα ρίσκα και την περιπέτεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.