CELEBRITIES MEN’S POINT

Θέλεις διάρκεια στο σεξ; Τα είδη άσκησης που θα βοηθήσουν


JTeam

28 Μαρτίου 2023

Θέλεις διάρκεια στο σεξ; Τα είδη άσκησης που θα βοηθήσουν
Τα τρία είδη άσκησης που αξίζει να δοκιμάσεις

Κάποιοι, γυμνάζονται για την υγεία τους. Άλλοι, για την εμφάνιση. Η προπόνηση, όμως, μπορεί να ωφελήσει και τη σεξουαλική σου ζωή. Ενισχύει το αναπνευστικό σου σύστημα, σου προσφέρει ευλυγισία, αλλά και διάρκεια – παρακάτω, λοιπόν, θα δεις τα προγράμματα που θα σε βοηθήσουν.

Kegels

Οι ασκήσεις kegel είναι εκείνες που χρειάζεσαι, αν θέλεις να δώσεις διάρκεια στην στύση σου. Ουσιαστικά, το μόνο που απαιτούν είναι οι συσπάσεις των πυελικών σου μυών – μπορείς να τις εκτελείς οπουδήποτε, για όσο χρόνο θέλεις. Κρατάς για 10 δευτερόλεπτα, κάνεις μικρό διάλειμμα και επαναλαμβάνεις.

Yoga

Η yoga θα «ανοίξει» το σώμα σου και θα σε βοηθήσει να πετύχεις τη μέγιστη απόλαυση στο σεξ. Θα αυξήσει την ευλυγισία σου, ενώ οι στάσεις Περιστέρι και Τόξο θα δυναμώσουν τους πυελικούς σου μύες.

Γρήγορο περπάτημα

Φαίνεται προφανές, αλλά δεν είναι. Σε έρευνα του Harvard, στην οποία συμμετείχαν 31.000 άνδρες άνω των 50, βρέθηκε πως η αερόβια άσκηση μειώνει κατά 30% την πιθανότητα στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ αυξάνει τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.