CELEBRITIES MEN’S POINT

3 τρόποι για να αποτοξινωθείς από το χθεσινό τραπέζι και να ελέγξεις το βάρος σου


JTeam

17 Απριλίου 2023

3 τρόποι για να αποτοξινωθείς από το χθεσινό τραπέζι και να ελέγξεις το βάρος σου
Για να μη πάει στράφι ο κόπος των προηγούμενων ημερών

Έχεις κάνει όλο αυτόν τον κόπο κατα τη διάρκεια του χειμώνα, προκειμένου να προετοιμαστείς κατάλληλα για το καλοκαίρι. Έχεις μπει σε μια φόρμα, βλέπεις το σώμα σου ξανά στα καλύτερα σου, και ανυπομονείς για τους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες.

Έρχεται όμως το Πάσχα και οι ποσότητες φαγητού ξεφεύγουν. Για την επόμενη εβδομάδα τα τσουρέκια και το αρνί θα είναι μέρος της καθημερινότητας σου. Και επειδή οι στερήσεις δεν είναι ωραίες, μπορείς να φας όσο θες, αρκεί να φροντίσεις στη συνέχεια να αποτοξινωθείς όπως πρέπει για να αποβάλλεις περιττά κιλά και λίπος.

Και πως ακριβώς μπορείς να αποτοξινωθείς ;

Βάλε τις κατάλληλες τροφές στη διατροφή σου

Πέρα από το αρνί και τα γλυκά που συνηθίζουμε το Πάσχα, φρόντισε να εντάξεις στη διατροφή σου και ειδικά το πρωί, τροφές όπως ανανάς, πράσινα μήλα, μούρα, αβοκάντο, λεμόνι, σταφύλι, τζίντζερ. Τις παραπάνω τροφές μπορείς εύκολα να τις εντάξεις σε ένα χυμό ή πρωινό και να βοηθάς το σώμα σου να αποβάλλει καλύτερα όσα δεν χρειάζεται.

Περιόρισε το αλάτι

Μια ακόμη πολύ καλή συμβουλή, αν θες να αποφύγεις την κατακράτηση υγρών, τα περιττά κιλά, αλλά και να αποτοξινωθείς είναι το να αποφύγεις το αλάτι. Αντιθέτως πρόσθεσε άλλα μυρωδικά και μπαχαρικά για να δώσεις γεύση στα πιάτα σου.

Μη ξεχνάς την πρωτεΐνη

Ακόμη και αν δεν γυμνάζεσαι είναι σημαντικό να έχεις έστω ένα γεύμα της ημέρας, το οποίο θα σου χαρίζει ικανοποιητική ποσότητα πρωτεΐνης. Η καλύτερη ώρα για ένα τέτοιο γεύμα, είναι 3 ώρες πριν τον μεσημεριανό σου ύπνο. Έτσι θα μπορείς να έχεις ισορροπημένη την ινσουλίνη σου στο αίμα και καλύτερο μεταβολισμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.