O Ryan Gosling άλλαξε μαλλιά και δεν είναι καθόλου αυτό που περιμέναμε. Με φράντζα και ξανθιές ανταύγειες, ο Ken τώρα θυμίζει κάτι από κακή σειρά των ‘00s – και δεν είναι υπερβολή.
Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα πάρτι στο Λονδίνο, πόζαρε όλο χαρά, επιδεικνύοντας το νέο του κούρεμα και δεν θυμίζει σε τίποτα τη Notebook εποχή του. Τα σκούρα ξανθά μαλλιά του είναι κομμένα πιο ατημέλητα, με φράντζα και χαλαρές μπούκλες, ενώ οι ανταύγειες του, εντάξει, κάπως του πηγαίνουν.
Επιστροφή στο Υ2Κ ή καλύτερα όχι; Μήπως του πήγαινε καλύτερα το πλατινέ του Ken στην ταινία της Barbie; Σε κάθε περίπτωση, εσύ αν θέλεις, μπορείς να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις όποιο από τα δύο σου αρέσει. Θα προτείναμε να μην το έκανες, ωστόσο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της