CELEBRITIES MEN’S POINT

Θέλεις να αλλάξεις το στιλ σου; Οι top 10 style Instagram λογαριασμοί, που πρέπει να ακολουθήσεις


JTeam

23 Απριλίου 2023

Θέλεις να αλλάξεις το στιλ σου; Οι top 10 style Instagram λογαριασμοί, που πρέπει να ακολουθήσεις
Instagram/iamgalla
Μπορεί να μη σου αρέσουν όλοι, αλλά σίγουρα θα βρεις μερικούς, που θα θελήσεις να αντιγράψεις

Ναι, είναι προφανές ότι για να βρεις τις καλύτερες στιλιστικές επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ δεν κοιτάς πλέον ανάμεσα στις σελίδες των περιοδικών. Το Instagram έχει αλλάξει εντελώς τους κανόνες του παιχνιδιού. Τα trends μπορεί να ορίζονται πάνω στις πασαρέλες και στις βιτρίνες, αλλά αν δεν τα φορέσουν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι, απλά μένουν εκεί, στις πασαρέλες και στις βιτρίνες και δεν «κατεβαίνουν ποτέ στον δρόμο».

Η έμπνευση είναι πλέον διαθέσιμη γύρω μας απλόχερα μέσω τις ελεύθερης έκφρασης των influencers και των συμβούλων στιλ, οι οποίοι μοιράζονται στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τις στιλιστικές ιδέες τους.

Για να κάνουμε τη δουλειά σου πιο εύκολη, μαζέψαμε τους 10 καλύτερους και πιο γνωστούς style influencers του Instagram. Δες την παρακάτω λίστα και αποφάσισε ποιου το στιλ σου αρέσει και σου ταιριάζει περισσότερο.

1. Adam Gallagher

2. Mariano di Vaio

3. Fabio Attanasio

4. Johannes Huebl

5. Phil Cohen

6. Jim Chapman

7. Street Style

8. Justin Livingston

9. David Gandy

10. Pelayo Díaz Zapico

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS